South Park: The Stick of Truth (EU)

South Park: The Stick of Truth (EU)

 

Korhatár:
18
Platform:
Xbox One
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
28,56
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

A negyedik osztály játszóterének veszélyes csatatereiről egy fiatal hős fog feltámadni, aki a South Park megmentője lesz.

A South Park alkotói, Trey Parker és Matt Stone epikus törekvései… hűvössé válni. Bemutatjuk a South Park ™ -t: Az igazság botja.

Új gyerek a városban, szembe kell néznie egy kínos kihívással: barátokkal kell szereznie. Amint megkezdi a küldetését, a South Park gyermekei belemerülnek az egész városra kiterjedő, élőszereplős szerepjátékba, képzeletbeli varázslatokat csinálnak és hamis kardokat lengetnek. Idővel az egyszerű gyermekjáték a jó és a gonosz csatává fajul, amely a világ pusztulásával fenyeget.

Fegyverezze fel magát , hogy legyőzze az embereket, az alsónadrágos törpéket, a hippieket és a gonosz egyéb erőit.

Fedezze fel az elveszett igazságbotot, és keresse meg helyét Stan, Kyle, Cartman és Kenny oldalán, mint új barát. A South Park megmentője lesz, megerősítve társadalmi státusz a South Park Elementary-ban.

Jellemzők

A végleges South Park élmény Trey Parker és Matt Stone által írt és hangoztatott The Stick of Truth egyedülálló márkajelzésüket hozza el a videojátékokhoz. Keressen helyet Stan, Kyle, Cartman és Kenny mellett, és csatlakozzon hozzájuk egy hisztérikus kalandba a South Park megmentése érdekében.

Toborozzon klasszikus South Park karaktereket ügyére. Intenzív harc Fegyverezze fel magát a fogakig egy mágikus fegyverek és misztikus páncélok arzenáljával. South Park testreszabása Helyezze be magát a South Parkba olyasmivel, mint egymilliárd karakter, ruházat és fegyverkombináció.

Údajov
Műfaj
Akció, Kaland, RPG
Megjelenés
2014.03.06
Régio
EUROPA
Kiadó
Ubisoft
EAN číslo
DIGIX03020