South Park: The Fractured but Whole (EU)

South Park: The Fractured but Whole (EU)

 

Korhatár:
18
Platform:
Xbox One
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
27,85
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

A South Park The Fractured But Whole egy szerepjáték, amit az Ubisoft San Francisco fejlesztett és az Ubisoft adott ki 2017 október 17-én.

A játék egy 2,5D-s szerepjáték, ami a 2014-es South Park: The Stick of Truth című játék folytatása. A játékot harmadik-személy szemszögéből irányíthatunk. Az irányítást az „új srác” felett vesszük át, aki felfedezi South Park-ot és csatlakozik a Cartman által alapított szuperhős csapatba, hogy a gonosz erők ellen harcoljanak.

A város területén szabadon mozoghatunk és kapcsolatba léphetünk különféle karakterekkel a városban, akiktől küldetéseket kaphatunk. A játékban 10 szuperhős típus közül választhatunk, amelyek között megtalálható a nagy gyorsasággal rendelkező, brutális közelharci, gyógyító stb. karakterek is. Mi az új srác és legfeljebb 3 szövetségesünk harcolhatunk ellenségeinkkel, felhasználva közelharci vagy távolsági fegyvereket is.

A játék továbbra is az elődből ismert kör-alapú harcra épül, ahol egy rácson keresztül zajlanak az ütközetek, amin a karakterek szabadon mozoghatnak és mindenféle meglepetést is tartalmazhat a terület, például robbanó hordókat, vagy lávát.

A játék minden szempontból hiteles, hiszen a szinkronhangok és a karakterek is a már jól ismert sorozatból származnak, illetve Matt Stone és Trey Parker is részt vettek az alkotói folyamatban.

Údajov
Műfaj
RPG
Megjelenés
2017.10.17
Régio
EUROPA
Kiadó
Ubisoft
EAN číslo
DIGIX03018