Road Redemption (EU)

Road Redemption (EU)

 

Korhatár:
18
Platform:
Xbox One
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
21,74
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

Csak egyszer élsz a Road Redemptionben, egy akcióversenyes verekedős játékban, ahol egy rakás vadászt vezetsz. A Pixel Dash Studios által kifejlesztett és a Dakseas Games által kiadott Road Redemption lehetővé teszi a játékosok számára, hogy országszerte vezessék bandájukat, versenyeken, összecsapásokon, merényleteken és még sok máson vegyenek részt. A Road Rash sorozat szellemi utódjaként a Road Redemption egy brutális turnéra vezeti a játékosokat az egész országban, tele gengszterekkel, gengszterekkel, motorosokkal és rengeteg kanyargós úttal. Küldetéseket és szerződéseket hajtson végre, vagy csak rablásokat rendezzen, hogy készpénzt szerezzen karakterének, fegyvereinek és kerékpárjának fejlesztésére.

Természetesen, ha kint van a nyílt úton, akkor nem lesz pontosan ideje bevásárolni. Ez azt jelenti, hogy csak akkor frissítheti a terheléseket, ha valakinek sikerült cselekvőképtelenné tenni magát. Tehát ne féljen lemenni a dicsőség lángjában, mert kibújva és erősebben térhet vissza, mint valaha. Míg a Road Redemption rengeteg kielégítő és adrenalintartalmú akciót kínál a játékosoknak egyjátékos módban, a dolgok még szebbé válnak, ha online veszed a versenyt. Teljes mértékben támogatott online multiplayerrel indíthat egy motoros bandát a barátaival, vagy kiviheti rajtuk az agressziót. A választás rajtad múlik. Készülj fel tehát a piszkos harcra a Road Redemption segítségével. Ebben a játékban nem a leggyorsabb vagy a legmegtisztelőbb az, aki nyer. Egyszerűen az maradhat a biciklijén, és kivihet mindenkit.

Egyjátékos kampány, teljesen lejátszható többjátékos módban.4 játékos osztott képernyős szövetkezet.Az online mód hamarosan megjelenik.Hatalmas, bővíthető képességfa. Szerezd meg a zsákmányt, hogy továbbfejleszd a karaktered, a kerékpárod és a fegyvereid.Mély motorkerékpár harci rendszer markolatokkal, rúgásokkal, kontrákkal, kritikus sztrájkokkal és egyebekkel.Az egér és a billentyűzet, valamint a játékvezérlő konfigurációinak teljes támogatása.

Údajov
Műfaj
Akció, Kaland, Indie, Verseny, Szimulátor, RPG, Sport, Stratégia
Megjelenés
2018.11.06
Régio
EUROPA
Kiadó
Dark Seas Interactive
EAN číslo
DIGIX02913