Rise of the Tomb Raider 20 Years Celebration (EU)

Rise of the Tomb Raider 20 Years Celebration (EU)

 

Korhatár:
18
Platform:
Xbox One
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
11,36
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

Tartalma:

-Base game

-Season Pass

A kritikusok által is elismert Tomb Raider-ben Lara Croft valódi túlélőként formálódik meg, de ezúttal egy mélyebb titkosabb világba csöppen. Miután felfedezte az ősi rejtélyt Lara-nak meg kell vizsgálnia Szibéria legtávolabbi területeit, hogy megtalálja a halhatatlanság titkát, mielőtt egy könyörtelen szervezet a Trinity találna rá. Lara-nak fel kell használni túlélési képességeit, új szövetségeket létrehozni és végül megtalálni a végzetét, mint Tomb Raider.

Tapasztald meg a pörgős akciót, gyönyörködj a környezetben, vegyél részt brutális harcokban és fedezd fel a félelmetes és halálos sírokat. A Rise of the Tomb Raider-ben Lara több lesz, mint egyszerű túlélő.

Egy nő a természet ellen – A Rise of the Tom Raider-ben  Lata nem csupán a világ minden tájáról származó ellenségeivel néz szembe, hanem magával a világgal is. Vadássz állatokra, gyárts fegyvereket és fedezd fel a nyersanyagokat.

Gerilla harc – Használd fel a környezetet úgy, hogy előnyöd származzon belőle. Bujkálj a fák között, merülj víz alá, hogy elkerüld, vagy épp megöld ellenségeid. Fejleszd Lara fegyvereit és ruháit és találd meg a neked tetsző játékstílust.

Térj vissza a sírok felfedezéséhez – A sírboltok visszatértek és nagyobbak, mint valaha. Térképezz fel hatalmas és félelmetes ókori helyeket, amelyek egytől egyik halálos csapdákkal vannak tele.

Údajov
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2014.01.31
Régio
EUROPA
Kiadó
Square Enix
EAN číslo
DIGIX02905