Remnant: From the Ashes (EU)

Remnant: From the Ashes (EU)

 

Korhatár:
18
Platform:
Xbox One
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
22,48
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

Harmadik személyű túlélési akció lövöldözős játék, akit poszt-apokaliptikus világban szörnyeteg lények uralnak el. Az emberiség egyik utolsó maradványaként egyedül vagy akár két másik játékos mellett indul el, hogy szembeszálljon a halálos ellenségek és epikus főnökök hordáival, és megpróbálja megalapozni, újjáépíteni, majd visszaszerezni az elveszetteket.  A világot egy ősi gonosz káoszba sodorta egy másik dimenzióból. Az emberiség küzd a túlélésért, de rendelkeznek a technológiával, hogy portálokat nyissanak más területek és alternatív valóságok felé.

Át kell utazniuk ezeken a portálokon, hogy felfedjék a rejtélyt, hogy honnan származik a gonosz, felkutatják az erőforrásokat, hogy életben maradjanak, és vissza kell küzdeniük, hogy megalapozzák az emberiség újjáépítését ... Fedezze fel a dinamikusan generált világokat, amelyek minden alkalommal megváltoznak, amikor rajtuk keresztül játszik, új térképeket, ellenséges találkozásokat, küldetési lehetőségeket és világon belüli eseményeket létrehozva. A játék négy egyedi világának mindegyike tele van szörnyű állampolgárokkal és környezetekkel, amelyek minden játék során újabb kihívásokat jelentenek.

Győzd le a körmökhöz hasonló kemény ellenségeket és epikus főnököket az ellenséges környezetekben, hogy tapasztalatokat, értékes zsákmányokat és frissítési anyagokat szerezhess, amelyek segítségével gonosz fegyverarzenált, páncélt és módosításokat hozhatsz létre, hogy tucatnyi egyedi módon találkozhassanak.Csapatmunkára van szükség ahhoz, hogy a játék legnehezebb kihívásainak is megfeleljünk… és hogy megkapjuk a legnagyobb jutalmakat.

Údajov
Műfaj
Akció, Kaland, RPG
Megjelenés
2019.08.20
Régio
EUROPA
Kiadó
THQ Nordic
EAN číslo
DIGIX02862