Red Dead Redemption 2 Ultimate Edition (EU)

Red Dead Redemption 2 Ultimate Edition (EU)

 

Korhatár:
18
Platform:
Xbox One
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
50,13
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

Tartalma:

-Alapjáték

-Speciális kiadású tartalom (a Story mód tartalma, beleértve a bankrablási küldetést és a csoport elrejtését, a Dappled fekete telivér, Talisman és Medallion játékbónuszokat, a játékmenet növelését, a készpénzes bónuszokat és a kedvezményeket, valamint a Nuevo Paraiso Gunslinger ruhát, valamint ingyenes hozzáférést a további fegyverekhez)

-Ultimate Edition tartalom (A Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition szállítja a Special Edition összes Story Mode tartalmát, plusz további online bónuszokat)

Amerika, 1899.

Megkezdődött a vadnyugat-korszak vége, amikor a törvényészek levadászták az utolsó megmaradt betyárbandákat. Azokat megölik, akik nem adják meg magukat vagy nem engednek. Miután egy rablás rosszul megy a nyugati Blackwater városában, Arthur Morgan és a Van der Linde banda kénytelen elmenekülni.

Mivel a szövetségi ügynökök és a nemzet legjobb fejvadászai a sarkukon masszíroznak, a bandának meg kell rabolnia, ellopnia és át kell harcolnia magát Amerika zord szívén a túlélés érdekében. Mivel az elmélyülő belső megosztottság a banda szétszakadásával fenyeget, Arthurnak választania kell saját eszméi és az őt nevelő banda iránti hűség között. A Grand Theft Auto V és a Red Dead Redemption alkotóitól a Red Dead Redemption 2 egy epikus mese Amerikában a modern kor hajnalán.

 

Údajov
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2018.10.26
Régio
EUROPA
Kiadó
Rockstar Games
EAN číslo
DIGIX02851