Red Dead Redemption 2 (EU)

Red Dead Redemption 2 (EU)

 

Korhatár:
18
Platform:
Xbox One
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
47,31
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

A Red Dead Redemption 2 egy  akció-kalandjáték, amely a vadnyugati korszak végéhez közeledik.

Ez a cím a Red Dead Redemption, egy 2010-es Rockstar játék előzménye. Ez a Red Dead harmadik része sorozat. A Red Dead Redemption 2 a lendületes betyár, Arthur Morgan történetét követi, aki a hírhedt holland Van der Linde banda tagja. Ez a nyugati témájú akciódús kaland egy magával ragadó, nyílt világú környezetben játszódik, tele mindenféle tevékenységgel, az emberek rablásától kezdve az állatok vadászatáig.

A játékosok használhatják mind az első, mind a harmadik személy perspektíváját. Mind az egyjátékos, mind az online multiplayer elemek jelen vannak ebben a játékban. A Red Dead Redemption Honor rendszere visszatért az előzménybe. Ez a rendszer alapvetően jó hírnevet ad számodra azokon a cselekvéseken alapulva, amelyeket számos szereplő ellen tettél a játék során.

Sok embert meggyilkoltál, és általában nem vagy kedves ember a Red Dead Redemption 2-ben? Nos, ez azt jelenti, hogy sok város és település nem lesz túl boldog, ha belovagol a városukba. Másrészt, ha nem mentél volna körbe és meggyilkoltál egy csomó embert, akkor kevésbé ellenségesen fogadnád. 1899-ben a vadnyugat-korszak majdnem elmúlt.

De Arthur Morgan és a Van der Linde banda éppen rablást követtek el Blackwater városában. A dolgok azonban nem a tervek szerint alakultak, és az egész banda kénytelen volt gyorsan elhagyni a helyet, és életével elmenekülni. Ez csak a bajuk kezdete, mivel a nemzetben talált legjobb fejvadászok vadásznak rájuk, és a hatóságok is nyomukban vannak.

A bandának harcolnia, lopnia és rabolnia kell, amikor átjárják az elbűvölő amerikai pusztaságot és sok olyan várost, amelyek olyan karakterekkel vannak tele, amelyekkel kölcsönhatásba léphet. A belső viták kezdenek emelkedni, és Arthurnak választania kell. Hű marad-e elképzeléseihez, vagy hű marad bandájához?

Údajov
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2018.10.26
Régio
EUROPA
Kiadó
Rockstar Games
EAN číslo
DIGIX02843