Project CARS 2 (EU)

Project CARS 2 (EU)

 

Korhatár:
3
Platform:
Xbox One
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
18,32
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

Egyedi, grafikai tökéletesség, hiteles játék.

Ez a játék mind a hármat egyszerre tdja.

Project Cars 2. Az eddigi egyik legszebben kidolgozott játék folytatása bátran még messzebbre megy, hogy eljuttassa ezt az epikus versenyélményt a pályán, az úton, az autókban és azon túl is. Még nagyobb terjedelmű, még hitelesebb és még szebb, és igen, ezt alátámaszthatjuk. Ha készen áll a leggyorsabb és legmenőbb autók vezetésére, akkor ez a játék az Ön számára.

Ráadásul a játékot még szigorúbb vezérléssel teszik lehetővé, méghozzá annyira, hogy a játék teljesen VR-kompatibilis legyen, hogy valóban belefelhessen a vezetők közé, hogy valódi élményt nyújtson. És sokféle pályára lesz szüksége a Project Cars 2 vezetési képességeire. Van a szokásos versenypálya, persze, de a földutakon vagy jéggel borított utakon is versenyeznek.

Vannak veszélyek, és a nyeréshez el kell navigálnia őket, különben összeomlik és megég. A LiveTrack 3.0 szolgáltatás biztosítja, hogy minden, amit tesz, befolyásolja autója teljesítményét. Hozzáadva a robusztus online funkciót, és valóban meglátja a Project Cars 2 nagyszerűségét.

Főbb jellemzők:

Több mint 170 engedélyezett autó a legismertebb márkáktól - A konzolos versenyautók valaha volt legnagyobb listája - Teljes VR támogatás - Felújított betétkezelés A verseny heve: - vadonatúj járműtípusok és motorsport osztályok, valamint régi kedvencek (Rallycross, GT és még sok más) - Robusztus e-sport funkciók és vadonatúj online bajnokságok.

A feltételek ereje: - Változatos pályafelületeken versenyezzen, beleértve a jég, aszfalt vagy piszok pályákat - LiveTrack 3.0: A dinamikus útfelület-átmenetek valós időben befolyásolják a jármű teljesítményét, tapadását és kezelhetőségét, a gumiabroncsok fizikájával és a felület deformációival. - A teljes 24 órás ciklus hűen újrateremti az év egy adott időszakának légköri viszonyait és hangulatát.

Údajov
Műfaj
Verseny, Szimulátor
Megjelenés
2017.09.22
Régio
EUROPA
Kiadó
BANDAI NAMCO Entertainment
EAN číslo
DIGIX02802