Plants vs Zombies: Battle for Neighborville

Plants vs Zombies: Battle for Neighborville

 

Korhatár:
12
Platform:
Xbox One
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
14,16
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

Őrült konfliktus alakul ki az agy nélküli és a növényi anyagok között. Csatlakozzon és legyen része annak a közösségnek, amely Neighborvilleért csatázik a világméretű indulás előtt!  Keressen exkluzív jutalmakat az első 4 hétben, amikor bejelentkezik *, részese lehet az Alapító közösségének és segíthet a Növények létrehozásában vs. Zombies: Harcolj a Neighborvilleért mindenki számára jobb játékkal.

Azt is el kell érnie, hogy a blokkjában elsőként tapasztalja meg a játékot - még Zomboss is féltékeny lesz, amikor elmondja neki. A 6 hetes tartalomcsökkenés során 20 teljesen testreszabható karakterosztályt élvezhet egy társadalmi régióban, 3 szabadon barangolási régiót, egy PvE módot és 6 PvP módot, beleértve a Battle Arenát is. Jellemzők Minden karakter testreszabása a csatához Hozd létre a növények és a zombik közötti ókori harcot 20 teljesen testreszabható osztállyal, beleértve az egyes frakciókhoz tartozó Team Play osztályt.

Merészkedjen Neighborville külső peremére A terra feszültsége három szabadon barangolási régióval és Ops üzemmóddal bővült, amely túlnyúlik Neighborville városán. Játssz a kedvenc emberekkel bármilyen módban Kapcsolatba léphet akár 3 játékossal, és harcolhat a szabadon kósza régiók között, vagy akár 24 játékossal is szembesülhet online multiplayerben egy terjedő külvárosi csetepatéban.

 

Údajov
Műfaj
Akció, Stratégia
Megjelenés
2019.10.18
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Electronic Arts
EAN číslo
DIGIX02774