Pillars of Eternity II: Deadfire Ultimate Edition (EU)

Pillars of Eternity II: Deadfire Ultimate Edition (EU)

 

Korhatár:
16
Platform:
Xbox One
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
77,55
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

Az Obsidian Entertainment mestereinek díjnyertes RPG-je végre megérkezik az Xbox One-ra, amely minden fontosabb frissítést és bővítést tartalmaz. Eothas isten felébred álmából, megöl téged és ellop egy darabot a lelkedből. Most feltámadt rajtad és társaidon múlik, hogy varázslat, puskapor és acél segítségével fedezd fel a gazember isten mesterkedéseit, amikor a Holt-szigeteken tapos.

Hajlítsd meg a világot a saját akaratod szerint.

A Pillars of Eternity II: Deadfire Ultimate Edition hatalmas nyitott világot, hatalmas karaktereket és egy történetet játszhat, amellyel játszani tudja az utat. Új szereplőként meghatározza a szerepjáték élményét.

• Játssz körökre osztott módban vagy klasszikus valós időben, szünettel: Merüljön el egy mélyebb egyjátékos RPG játékélményben - a klasszikus valós idejű szünettel és az új körökön alapuló harccal egyaránt a Deadfire a klasszikus alapjaira épít. asztali játékmenet minden eddiginél jobban.

• Hatalmas kaland: Több mint 100 óra játékmenet játékonként.

• Játssz, ahogy akarsz: A részletes karakteralkotó karakter és a több mint 1000 osztálymutató megadja neked a szabadságot, hogy bárki legyél.

• Gyűjtsd össze a bulidat: Építsd meg a bulidat, és testre szabd társaidat, hogy csatlakozzanak hozzád a küldetésedhez. Rendeljen több osztályt és mélyebb képességeket mindegyikhez. Tanúi lehetnek személyes kapcsolataiknak, a játékosok választására adott reakcióiknak és az egymással való interakcióknak.

• Beast of Winter DLC - figyeljen Vatnir, a halálisten papjának felhívására, hogy állítsa le az élőket sújtó pusztulás áradatát.

• Az Forgotten Sanctum DLC - harcolj végig egy bosszúálló, alvó isten belén. • Kereső, gyilkos, túlélő DLC - diadalmaskodhat vagy meghalhat a Kazuwari tégelyében, ahol csak a hatalmasok uralkodnak.

Údajov
Műfaj
Szerepjáték
Megjelenés
2020.01.28
Régio
EUROPA
Kiadó
THQ Nordic
EAN číslo
DIGIX02768