NHL 20 Ultimate Edition (EU)

NHL 20 Ultimate Edition (EU)

 

Korhatár:
12
Platform:
Xbox One
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
52,59
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

Tartalma:
- 1 HUT Hometown Hero Choice Pack

- 16 HUT Premium csomag

- 5 kinyitott világ a Chel jégkorong táskákból

Az NHL 20 bemutatja az élvonalbeli játékinnovációt, amely bemutatja készségeit, további testreszabást kínál a stílus kinyitása érdekében, valamint új módokat kínál a barátokkal való versenyzéshez. Az RPM Tech-alapú játékmenet bemutatja az Signature Shot-okat, amelyek megismétlik kedvenc NHL-játékosai valós lövési stílusát.

Több mint 45 új lövés-animáció minden támadást fenyegetéssé tesz, az új passzok és korongok pedig gyorsabb, gördülékenyebb játékmenetet hoznak létre teljes sebességgel. A megújult sugárzási csomag vadonatúj látványt és kommentárokat nyújt. A klub és a karakter több mint 1100 új testreszabási elemével kombinálva legnagyobb céljai hihetetlenül néznek ki az akció során és a kiemelt tárcsán.

Végül az NHL 20 három új játékmódot ad hozzá. A HUT Squad Battles hetente sportolók és művészek által épített csapatokkal rendelkezik, amelyek egyedülálló jutalmakért küzdenek. A rajongók által kedvelt ONES-t most barátaival játszhatjuk a kanapén, a World of CHEL vadonatúj Eliminator módja pedig győztes-mindent visz versenyt vezet be, ahol Ön és barátai versenyeznek az istállóban a legjobbakért.

 

Údajov
Műfaj
Sport
Megjelenés
2019.09.13
Régio
EUROPA
Kiadó
Electronic Arts
EAN číslo
DIGIX02708