NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 4 Road to Boruto (EU)

NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 4 Road to Boruto (EU)

 

Korhatár:
12
Platform:
Xbox One
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
21,89
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

A NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 4 egy akció-kalandjáték, amit a CyberConnect2 . Ltd. fejlesztett és a BNADAI NAMCO Entertainment adott ki 2016 február 4-én.

 

A maga több mint 12 milliós eladási számával a NARUTO SHIPPUDEN: Ninja Storm sorozat legkelendőbb darabja lett. A NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 4 a sorozat eddigi legcsodálatosabb játéka, amiben átélheted Naruto Uzumaki kalandjait. A játék olyan új funkciókkal is vár, mint a Change Leader, vagy a Wall Run. Emellett egy teljesen felújított harcrendszer és olyan epikus kalandok várnak, amelyeket korábban még nem tapasztalhattál meg.

A NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 4 főbb jellemzői:

  • Alakítsd a Naruto Shippuden legendás csapatát, vagy akár hozz létre egy sajátot. A harcok során lehetőséged van egy másik karakterre váltani a Change Leader rendszer segítségével.
  • A harcok jóval akció-dúsabbak a Walk Run funkció használatával.

A NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 4 Road to Boruto tartalma:

  • Ez a bővítés lehetpvé teszi a játékosoknak, hogy átvegyék Boruto és Sarada irányítását a film legendás kalandjain keresztül. Menj el a Hidden Leaf faluba és számolj be a Kinshiki és Sasuke közötti csatáról.
  • A szóló játékosok élvezni fogják a játék Story és Adventure módját, de a játék támogatja a többjátékos módot is, helyi hálózaton vagy az interneten keresztül.
  • Összesen 61 féle karakter, mindegyik egyedi képességekkel.
Údajov
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2016.02.05
Régio
EUROPA
Kiadó
BANDAI NAMCO Entertainment
EAN číslo
DIGIX02615