MXGP2: The Official Motocross Videogame (EU)

MXGP2: The Official Motocross Videogame (EU)

 

Korhatár:
3
Platform:
Xbox One
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
11,42
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

A hivatalos Motocross Championship videojáték visszatér a sorozat sok új funkciójával! A 2019-es MXGP és MX2 bajnokság összes versenyzője, motorja és csapata készen áll arra, hogy kihívást nyújtson Önnek a szezon hivatalos versenyein, amelyek a világ minden táján zajlanak. Neuquentől Sanghajig tapasztalja meg a most befejeződött versenyek izgalmait, vagy fedezze fel őket először. És ha nem tetszik a jelenlegi állás, változtassa meg őket! Csakúgy, mint a való életben, a dinamikus időjárási funkcióval változó időjárási viszonyokkal kell szembenéznie. Végül is mindig napsütés van az eső után, igaz? Csatlakozzon a szponzor által finanszírozott MX2 és MXGP bajnokságokhoz, vagy vegyen fel egy hivatalos csapatot. A Sávszerkesztő Engedje szabadjára fantáziáját a Track Editor alkalmazással, hogy létrehozza álmai nyomát, és megossza azt a közösséggel.

Ki építi a legjobb pályát? Válasszon a különféle tájak és a világ legnehezebb terepei közül. Fejlessze lovagolási képességeit ezen a Provence franciaországi régióban található edzéskörzetben, barangoljon szabadon vagy versenyezzen két MX pályán, egy SX pályán és egy Enduro pályán, különböző időjárási viszonyokkal és nappali / éjszakai beállításokkal kísérletezve. Szerezzen egyedi testreszabási készleteket számos teszt elvégzésével, amelyek bizonyítják sebességét, mozgékonyságát és levegőben történő irányítási képességeit.

A Track Editor csak egy a sok lehetőség közül a játékos számára, hogy egyedi játéktartalmat készítsen, és kihívást jelentjen a Motocross közösség számára szerte a világon! Vigye a versenyt a következő szintre a Waypoint móddal! Hozzon létre saját utat az ellenőrzőpontok elhelyezésével, majd keresztezze őket, hogy megpróbálja beállítani a leggyorsabb időt, és ossza meg online, hogy hasznos pontokat szerezzen a játék előrehaladásához! MÉG Készüljön fel arra, hogy kihívja az ellenfeleket az MXGP és az MX2 kétütemű és négyüteműek közül, és testre szabhatja élményét végtelen lehetőségekkel mind a motorosának, mind a kerékpárjának. Válasszon több mint 10 000 tétel közül, hogy Ön és utazása kiemelkedjen.

 

Údajov
Műfaj
Verseny, Szimulátor, Sport
Megjelenés
2016.07.04
Régio
EUROPA
Kiadó
Milestone
EAN číslo
DIGIX02606