Marvel vs. Capcom: Infinite (EU)

Marvel vs. Capcom: Infinite (EU)

 

Korhatár:
12
Platform:
Xbox One
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
19,68
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

Két univerzum epikus összecsapásával visszatér a Marvel kontra Capcom: Infinite, a rendkívül tisztelt akcióharcos játéksorozat következő korszakával. A Marvel és a Capcom univerzumai úgy ütköznek össze, mint még soha, amikor ikonikus karakterek csapatokba keverednek a játékosok és játékosok elleni küzdelemben. A két vállalat közös elképzelése által elképzelt és létrehozott Marvel kontra Capcom: Infinite különféle izgalmas és elérhető egyjátékos módokat, valamint gazdag, többjátékos tartalmat kínál majd az új játékosok és a régóta rajongók számára egyaránt. Az egyjátékos Arcade, a Training és a Mission módok mellett a vizuálisan lenyűgöző és magával ragadó filmes Story Mode a játékosokat mindkét univerzum középpontjába helyezi, miközben a túlélésért harcolnak egy baljós új fenyegetés, az Ultron Sigma ellen.

Marvel kontra Capcom: A Végtelen úgy készül, hogy kiemelje az ikonikus helyszínek és a rajongók kedvenc karaktereinek kombinációját mindkét univerzumból, köztük Marvel kapitány és Iron Man a Marvel oldaláról, valamint Ryu és Mega Man X a Capcomtól. Újjászületett versengések: Az univerzumok ismét ütköznek ebben a korok óta zajló vadonatúj összecsapásban, ahol a játékosok kiválasztják kedvenc Marvel és Capcom karaktereiket, és hozzáférhető és szabad formájú 2v2 csapatcsatákba keverednek, amelyek új, soha nem látott játékdinamikát tesznek lehetővé. a franchise-ban. Végtelen erő: Válasszon a hat erős Infinity Stone közül a Marvel Univerzumból, hogy befolyásolja a csata eredményét. Minden Infinity Stone egyedi képességekkel és erőteljes játékváltó effektusokkal fogja testre szabni a karaktereket, amelyek gyorsan megfordíthatják a csata daganatát.

Ikonikus hősök: További karakterek csatlakoznak a meghirdetett névsorhoz (Marvel kapitány, Vasember, Amerikai Kapitány, Ryu, Mega Man X és Morrigan) a túlélésért folytatott harcban, köztük Hulk, Thor, Hawkeye, Rakétás mosómedve, Chun-Li, Strider Hiryu, Chris Redfield és Ultron, a jelenlegi névsort legfeljebb 14 karakterre növelve, a későbbiekben pedig még többet kell feltárni. Filmes történet: A Marvel és a Capcom univerzum ütközik, amikor a hősök és gazemberek együtt harcolnak, hogy megóvják összevont világukat egy baljós új fenyegetéstől, az Ultron Sigmától. Ez a pszichotikus gazember a Marvel Univerzum Ultron és a Capcom Univerzum Sigma nevű robot-ellenségeinek kombinációjaként megszállottja, hogy minden szerves életet kibernetikus vírussal fertőz meg.

A történelem legnagyobb harcosgyűlésének most egyesülnie kell, hogy visszavágjon az Ultron Sigma ellen, és megmentse újonnan kialakult világát. Hozzáférhető egyjátékos tartalom: A mozis sztori élmény mellett a játékosok különféle elérhető, egyjátékos módokban is csiszolhatják tudásukat, beleértve az Edzés, a Misszió és az Árkád módokat is. Hatalmas többjátékos funkciók: Robusztus online módok és tartalom, ideértve a rangsorolt ​​és alkalmi mérkőzéseket, a globális ranglistákat és a néző módú online lobbikat, mélyítik az általános élményt.

Údajov
Műfaj
Akció
Megjelenés
2017.09.19
Régio
EUROPA
Kiadó
Capcom
EAN číslo
DIGIX02460