Levelhead

Levelhead

 

Korhatár:
3
Platform:
Xbox One
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
25,87
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

A Bureau of Shipping a galaxis premier csomagszállító vállalata. Évszázadok óta az ügyfeleink bíznak bennünk abban, hogy árujukat szállítjuk, igazi jó. És most részesei kell lennetek ennek a szállítási varázslatnak. A Levelhead osztály új alkalmazottjaként Ön felel a saját GR-18 szállító robotjának betanításáért minden lehetséges szállítási forgatókönyv esetén. Készítsen L.E.V.E.L.-eket vagy "" Korlátozott gyakorlatokat a munkaviszony-korlátozások értékeléséhez "" a Műhely intuitív Szint-szerkesztőjével, majd tegye közzé azokat az egész világ számára.

Készítsen hihetetlen konstrukciókat és gépeket, készítsen kalandos expedíciókat, amelyek teljesítéséhez agyra és rákra van szükség, vagy egyszerűen csak hozzon létre egy pihentető zenei életet a többi Levelhead számára, hogy lehűtsék magukat. Miután befejezted a szintedet, oszd meg a világ többi részével ... és szerezz követőket! A Levelhead divízió erőteljes gondozási és követési rendszerekkel van felszerelve, így mindig megtalálhatja a kollégák által létrehozott legjobb új szinteket.

Több mint 90 kézzel készített szint rengeteg kihívást és meglepetést kínál a kreativitás megindításához. Mire vár? Menjen ki, és tegyen jót áruinknak!  Készítse el saját szintjeit! Legyen kreatív és készítse el saját szintjeit több száz elemmel, beleértve ellenségeket, veszélyeket, utakat, programozható kapcsolókat, titkokat, időjárást, zenét és erőforrásokat. Készítsen egy terjedelmes kalandot, kirakós játékot, flippergépet, egy főnökökkel teli szintet, egy gyors iramú kihívást, egy pihentető zenei elgondolást, egy jó iramú sidescrollert vagy bármi mást, amit csak el tud képzelni!

A Levelhead intuitív Level szerkesztője lehetővé teszi, hogy a tervezési ötleteket platform kalandokká alakítsa a játékosok számára szerte a világon. Teljesítsd a kihívásokkal teli és vicces kampányt! Vegye kézbe a GR-18, egy edzés közbeni robotot, miközben fut, ugrik és robbant végig több mint 90 kihívást jelentő, kézzel tervezett kampányszinten. Útközben kinyitja az új Avatarokat, összehasonlíthatja az összehasonlítási időket, és a Levelhead részleg sztár alkalmazottja lesz! Nyerjen követőket! Tedd közzé szintedet az egész világon, és láthasd, hogyan rakódnak össze a lejátszási idő, a kísérletek és a követők. Az erőteljes kereséssel és gondozással a Levelhead szellővé teszi a követők gyűjtését és a felhasználók által létrehozott végtelen tartalmak lejátszását a világ minden tájáról.

Ráadásul a Marketing Osztály lehetővé teszi, hogy a játék szintjét csak a játékkal a grafikonok tetejére emelje, ami azt jelenti, hogy már nem kell híresnek lenni ahhoz, hogy a szintjeit játszhassa! Versenyezz a sebességért és a pontszámért! Minden szinthez tartozik egy ranglista - vegye az első helyet, és megtartja a trófeát! De vigyázz, a verseny kiélezett, és soha nem tudhatod, ki jön el a díjaidért. Keresztplatform, keresztmentés és keresztjáték! A létrehozott szintek az egész világra kijönnek, eszköztől függetlenül! Akár készíthet biztonsági másolatot a befejezetlen szintjeiről a felhőbe, és könnyedén átviheti azokat az eszközök között, így bárhol építkezhet és játszhat. Nevessen a kanapén szövetkezetben a barátaival! 

 

Údajov
Műfaj
Akció, Kaland, Indie, Szimulátor
Megjelenés
2019.04.18
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Butterscotch Shenanigans‬
EAN číslo
DIGIX02396