Kerbal Space Program Enhanced Edition (EU)

Kerbal Space Program Enhanced Edition (EU)

 

Korhatár:
3
Platform:
Xbox One
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
16,17
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A jÁTÉKRÓL

A Kerbal űrprogramban vegye át a Kerbals néven ismert idegen verseny űrprogramjának irányítását. Hozzáférhet egy alkatrésztömbhöz, hogy összeszerelhessen egy teljesen működő űrhajót, amely reális aerodinamikai és orbitális fizika alapján repül (vagy nem repül). Indítsa el a Kerbal személyzetét pályára és azon túl (miközben életben tartja őket), hogy felfedezze a Kerbol naprendszer holdjait és bolygóit, bázisokat és űrállomásokat építsen az expedíció hatókörének bővítése érdekében. A Kerbal Space Program három játékmódot tartalmaz. Tudományos módban végezzen űrkísérleteket az új technológia kibontakoztatása és a Kerbalkind ismereteinek továbbfejlesztése érdekében.

Karrier módban felügyelje az űrprogram minden aspektusát, beleértve az építést, a stratégiát, a finanszírozást, a frissítéseket és egyebeket. A Sandboxban szabadon megépíthet bármilyen űrhajót, amelyre csak gondol, a játék minden részével és technológiájával. Építsen űrhajókat, rakétákat és járműveket bármilyen elképzelhető alkatrész-kombináció felhasználásával, amelyek mindegyikének megvan a maga funkciója, amely befolyásolja az űrhajó viselkedését. Vezesse át teljes mértékben a hajója felépítését az összetett repülési manőverek végrehajtása érdekében. Kezelje Kerbal legénységét, ideértve a felvételt, a kiképzést és az űrbe küldésüket, hogy hősök legyenek.

Fedezze fel az egész csillagrendszert egyedi holdakkal és bolygókkal, és fedezze fel a részletes terepet hatalmas léptékben. Küldje el Kerbal személyzetét a hajóikon kívülre, „extra-jármű” tevékenységekre. Dokkoljon együtt űrhajókat, hogy új bolygókon építsenek űrállomásokat, hatalmas csillaghajókat és felszíni bázisokat. Műholdak segítségével terepet szkennelhet, biomokat és egyéb rendellenességeket találhat. Hozzon létre kommunikációs hálózatokat az űrhajó és a Kerbal Űrközpont közötti kommunikációhoz. Kutasson és fejlesszen új technológiákat, hogy értékes információkat és erőforrásokat nyerjen ki a Naprendszer egészéből, és még sok minden mást! A Kerbal Space Program Enhanced Edition konzolos lejátszók számára optimalizált, teljesen átdolgozott felhasználói felülettel és új vezérlőkkel.

 

Údajov
Műfaj
Stratégia
Megjelenés
2018.01.16
Régio
EUROPA
Kiadó
Private Division
EAN číslo
DIGIX02316