Hunt Showdown (EU)

Hunt Showdown (EU)

 

Korhatár:
16
Platform:
Xbox One
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
40,37
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

Vad, lidérces szörnyek járják a louisianai mocsarakat, és te egy olyan robusztus fejvadászok csoportjának tagja vagy, akik kötelesek megszabadítani a világot borzalmas jelenlétüktől. Tiltsa el ezeket a lényeket a világunkból, és bőkezű fizetést kap - és lehetőséget kap arra, hogy még borzalmasabb és erősebb fegyvereket vásároljon. Nem sikerül, és a halál megfosztja karakteredtől és felszerelésedtől egyaránt. Tapasztalataid azonban mindig a vadászmedencédben maradnak - úgynevezett Vérvonaladnak.

A Hunt versenyképes, meccsalapú játékmenete a PvP és a PvE elemeket ötvözi, így egyedülállóan feszült élményt teremthet, ahol életed, karaktered és felszerelésed mindig a vonalon áll. Minden mérkőzés elején, attól függően, hogy csapatjátékot vagy szólójátékot választottál, akár öt, két vagy tíz szólójátékosból álló csapat elindult követni szörnyű céljaikat. Miután megtalálták és legyőzték az egyiket, jutalmat kapnak - és azonnal célpontjává válnak a térképen maradt minden más vadásznak. Ha nem figyel a hátadra, találsz benne egy kést, és az utolsó emléked egy másik vadászcsapatról lesz, amely a nyereményeddel távozik.

Minél nagyobb a kockázat, annál magasabb a jutalom - de egyetlen hiba mindenbe kerülhet. FOLYAMAT Még a halálban is előreléphet a Vadászok sorában a Vérvonaladon keresztül. Bár egy karakter meghalhat, tapasztalataik átkerülnek a vérvonaladba, ahol a többi vadászodat alkalmazhatod. Ha élve lekapcsolja a térképről, a megszerzett pénzt és tapasztalatokat arra használhatja fel, hogy új vadászokat állítson össze, és felkészülhessen a következő mérkőzésre. Ha meghal, mindent elveszít, csak a tapasztalatait.

A Sötét látás lehetővé teszi a Vadászok számára, hogy belelássanak a világok közötti fátyolba, és a beavatottak számára láthatóvá tegyék azt, amelyet a halandó szemek nem láthatnak. Használja a Sötét látást, amikor szörnyeket követ, és egy kísérteties fény irányítja a következő cél felé. A Dark Sight a fejet viselő játékosokat is jelzi, így kiszolgáltatottabbá teszi őket a lesekkel szemben, miközben megpróbálnak elmenekülni.

 

Údajov
Műfaj
Akció
Megjelenés
2019.08.27
Régio
EUROPA
Kiadó
Crytek
EAN číslo
DIGIX02261