Help Will Come Tomorrow

Help Will Come Tomorrow

 

Korhatár:
16
Platform:
Xbox One
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
7,27
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

Egy lakhatatlan szibériai pusztában az októberi forradalom nyomán az utasok egy csoportja túléli a transzszibériai vasúti vonat titokzatos katasztrófáját. Zord jégtől borított éghajlatban kell kibírniuk, amíg meg nem érkezik a mentés. Számos veszéllyel, saját gyengeségükkel és mindenekelőtt saját előítéleteikkel kell szembenézniük. A különböző társadalmi osztályokból származó embereknek egyesülniük kell, és olyan döntéseket kell hozniuk, amelyek gyakran ellentétesek a meggyőződésükkel, akár próbára téve őket, akár teljesen megtörve őket. Vajon életben maradnak-e és milyen áron csak a játékoson múlik.

A játék alapvető mechanikája a karakterek túlélésére fog összpontosítani (igényeik kielégítése, erőforrások összegyűjtése, a tábor bővítése, a biztonság gondozása, a környék felfedezése), de a játékos gyorsan megtudja, hogy a győzelemhez szüksége van sokkal többet: megtanulni a szereplők személyiségét és kialakítani közöttük a kapcsolatokat, enyhítve a konfliktusokat és gondoskodva a morálról. Dönthet úgy, hogy önzőként viselkedik, de az együttműködés lehetővé teszi a győzelmet és a tiszta lelkiismeret megőrzését.

Kezelje a szűkös erőforrásokat és maradjon életben Szibéria fagyos pusztájában, mielőtt segítség érkezik. Vezessen 9 különböző karaktert, akik különböző társadalmi eredetűek és három társadalmi osztályba sorolhatók. Fedezze fel az összes párttag meghitt történeteit és múltját Építse fel és bővítse saját táborát a túlélési esélyek növelése érdekében. Dinamikusan változó időjárási körülmények és könyörtelen szibériai élővilág, amelyek befolyásolják a túlélők életét. Tapasztalja meg a játékon belüli eseményrendszert, amely a karakterek kapcsolataira és moráljára épül Merüljön el a megható történetben, amelyet 1917-ben állítottak be a bolsevik birodalmi Oroszország előtt.

Údajov
Műfaj
Kaland, Szimulátor, Stratégia
Megjelenés
2020.04.21
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Klabater
EAN číslo
DIGIX02231