Headliner: NoviNews

Headliner: NoviNews

 

Korhatár:
12
Platform:
Xbox One
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
18,83
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

Egy halom hírcikk ül az asztalán, két bélyegző mindkét oldalon - zöld a jóváhagyáshoz, a piros elutasításhoz. Jelentést készítő csapata a háttérben csapkod, miközben a vállalati zene szól a hangszórón. Ideje döntéseket hozni. Támogatja-e az államosított egészségügyet, annak ellenére, hogy szerelmi érdeklődését aggasztja a megnövekedett várakozási idő? Démonizálni fogja az új szintetikus alkoholtartalmú italt, annak ellenére, hogy főnöke hangsúlyozta, hogy fontos befektetők? Támogatja-e a jelenlegi kormányt, mivel nő a feszültség a szomszédos ország között?

Munka után Novisztán utcáin lép fel, amelyet éppen a közzétett hírek alakítanak ki. Talán több graffitit, dühös hümmögést vagy akár zavargást fog látni? Vagy talán békés utópiává változtatja a nemzetet, tele kamerákkal és drónokkal, amelyek minden lépését figyeli? Hogyan fogja kezelni csatornád a hamarosan bekövetkező tragikus eseményeket? Megállapodik abban, hogy találkozol a titkos trutellers csoporttal, vagy megállsz nézni a miniszterelnök beszédét?

Hazafelé három főszereplővel találkozik: Evie, munkatársa és bevándorlója, aggódik az egészsége és az idegengyűlölő hangulat miatt; bátyád, Justin, egy vágyakozó komikus, akinek impostor szindróma és társadalmi szorongása van; végül Rudy, egyedülálló apa, aki megpróbálja ellátni kislányát és fenntartani a boltját, miközben a szomszédban mega-mart nyílik. Minden nap bepillantást enged az életükbe és abba, hogy a média hogyan formálja meggyőződésüket.

De minden Headliner megérdemli, hogy otthon pihenjen a munkahelyi stressztől. Hallgassa meg a rádiót és lazítson a kényelmesen megkeresett készpénzzel vásárolt kényelmes kanapén, miközben nézi, ahogy a város ég az ablakon kívül. Esetleg csemegézzen a csemegékkel a kutyája táplálásához? Elfogadni egy drónt? Bátyáddal vacsorázni? Vagy esetleg tartsa zárva az ajtait, minden fillért felhalmozva, miközben a lakása lassan tele van halom készpénzzel? A jó éjszakai alvás után itt az ideje, hogy ismét szembe nézzünk a főnökkel, új cikkekkel, növekvő felelősségtudattal és .... hatalommal.

 

Údajov
Műfaj
Kaland, Indie, Szimulátor
Megjelenés
2018.10.23
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Chorus Worldwide Games
EAN číslo
DIGIX02225