Halo: The Master Chief Collection (EU)

Halo: The Master Chief Collection (EU)

 

Korhatár:
18
Platform:
Xbox One
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
37,74
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

A teljes Master Chief-történet: Az ikonikus hős és eposzi útjának tiszteletben tartása mellett a Master Chief teljes története a főgyűjteményként jelenik meg.

A Halo:Combat Evolved Anniversary, a Halo 2: Anniversary, a Halo 3 és a Halo 4 mind Xbox One vizuális hűséggel, 60 képkocka / mp sebességgel, összesen 45 kampánymisszióval, valamint több mint 100 multiplayerrel (beleértve az eredeti Halo Combat Evolved térképeket) és a Spartan-val együtt szerepelnek.

Ops térképek. A Halo 5: Guardians-t előrevetítő új prológokkal és epilógus-kivetített jelenetekkel együtt ez a gyűjtemény, amelyet a Halo rajongói vártak, mind az Xbox One-on. Halo 2: Anniversary: ​​A 10 éves évfordulót ünnepelve visszatér az ikonikus rajongói kedvenc. Teljesen újragondolt kampányt kínál a „Klasszikus módban”, amely lehetővé teszi, hogy azonnal váltson az újra elsajátított játék és az eredeti játék között 2004-től.

Fedezze fel az új Halo 5: Guardians történetelemeket rejtett terminálos videókban, és használja fel az összes új koponyát kampányt egy teljesen új módon. Beleértve 23 eredeti többjátékos térképet, amint a rajongók emlékeznek rájuk, valamint 6 teljesen átgondolt térképet. Játssz az online multiplayert meghatározó játékkal a konzolokon, és készülj fel a következő Halo fejezetre.

Főmenü: Zökkenőmentesen navigálhat a Főfőnök történetében a vadonatúj Főmenü segítségével. Játszd le mind a négy teljesen fel nem nyitott kampányt, kezdd el a végét, vagy ugorj át a választásod szerint. Élvezze a játékok tervezői által létrehozott, keresztcímet viselő témájú kampány lejátszási listákat az új szórakoztató és kihívásokkal teli élmény érdekében. Könnyen megtalálja és játssza le kedvenc multiplayer játéktípusait több mint 100 multiplayer és Spartan Ops térképen.

Ez minden, amit a Halo leegyszerűsített. New Halo: Nightfall Live Action Digital Series Egy furcsa és alattomos világ sokkal mélyebb veszélynek teszi ki az ENSZ BT elit munkatársait a 343 Industries és a Scott Free Productions élő akciósorozatában.

A Ridley Scott és a Scott Free TV elnöke, David Zucker által készített és Sergio Mimica-Gezzan ("Battlestar Galactica", "A Föld oszlopai", "Hősök") rendezésében a Halo: Nightfall egy izgalmas új történet a Halo rajongói számára és friss közönség egyaránt. Halo 5: Guardians Multiplayer Beta Legyen az elsők között, akik megtapasztalhatják a Halo 5: Guardians Beta új generációs Halo multiplayer játékát. Készülj fel a Guardians bétájára azáltal, hogy kinyitod a The Master Chief Collection és a Halo: Nightfall exkluzív tartalmakat. Ezek az exkluzív elemek a Halo 5: Guardians-ba kerülnek.

 

Údajov
Műfaj
Akció
Megjelenés
2011.11.11
Régio
EUROPA
Kiadó
Microsoft
EAN číslo
DIGIX02217