Ghost Sweeper

Ghost Sweeper

 

Korhatár:
7
Platform:
Xbox One
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
5,27
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

Sok évszázad után a Sötét Nagyúr feltámad hamvaiból. Visszatérve a kastélyába ... átkozza az egész földet.

Most a szellemek és az élőholtak hordái szabadon vándorolnak, kísértve a birodalom népét. Hagyja az embereket egyetlen lehetőséggel, meneküljön!De amikor a remény elhalványul ... általában a hősök jelennek meg!Itt vannak a "Ghost Sweepers"! És készen áll a rossz szörnyek kirúgására!Készüljön fel, hogy szembenézzen a sötétség legőrültebb seregével, amelyet valaha látott!

Felfújt szellemek, nevető tök, recsegő csontvázak és sok más furcsa lény vár rád!Fedezzen fel 8 különböző világot, a Sötét Erdőtől a Gonosz Lord's Lairig. Utazzon végig a kísértetjárta falvakon és temetőkön, hogy legyőzze a sötétséget.Minden világnak számos szintje és sok titka van felfedezendő!Ha sikerül megtalálni az összes titkot, megnyílnak a rejtett föld kapui!

A Ghost Sweeper szórakoztató, stilizált rajzfilmgrafikával és játékkal ötvözi az akciókat és a rejtvényeket, különféle elemekkel, amelyek segítenek az út során.Használja agilitását és sebességét ellensége elleni küzdelemhez, vagy tervezze meg a tökéletes stratégiát a konfrontáció elkerülése érdekében.Válasszon egy másik "Ghost Sweeper" -t, amely megfelel a játékstílusának, vagy egy megfelelőbbet egy adott szintre. Fedezze fel az elrejtett kincseket, és használja őket hasznos tárgyak vásárlásához az üzletben!

-8 különböző világ és 1 rejtett rejtélyvilág

-8 szint minden világban

-Sok rejtett szint minden világon

-Különböző Warrior karakterek ellenőrzésére

-Egyedi vezérlő rendszer és teljes Gamepad támogatás

Údajov
Műfaj
Akció, Kaland, Indie
Megjelenés
2016.07.22
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Totalconsole
EAN číslo
DIGIX02146