Friday the 13th: The Game (EU)

Friday the 13th: The Game (EU)

 

Korhatár:
18
Platform:
Xbox One
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
11,33
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

A játék egy harmadik személyű horror, túlélési játék, ahol a játékosok tinédzserként, vagy valaha először Jason Voorheesként veszik fel a szerepet. Te és hat másik szerencsétlen lélek mindent megtesz a szökés és a túlélés érdekében, miközben a világ legismertebb gyilkosa nyomára bukkan és brutálisan lemészárol. 13. péntek: A játék arra törekszik, hogy minden egyes játékosnak megadja az eszközöket a túléléshez, a szökéshez, vagy akár megpróbálja lebontani azt az embert, akit nem lehet megölni. Minden egyes játékmenet teljesen új esélyt ad Önnek, hogy bebizonyítsa, van-e olyan, amire szüksége van nemcsak a túléléshez, hanem a mozitörténelem legtermékenyebb gyilkosának megszerzéséhez is, egy slasherhez, aki több öléssel rendelkezik, mint bármelyik rivális!

Eközben Jason egy sor képességet kap, hogy kövesse, vadászhassa és megölje zsákmányát. Lépj az árnyékból, ijessd meg a célpontjaidat, és öld meg őket, amikor éppen itt az idő, olyan brutális módon, amennyit csak el tudsz képzelni. Vedd át az irányítást a legendás gyilkos, azaz Jason Voorhees felett, és rémítsd meg azokat a szerencsétleneket, akik keresztezik az utad!Játssz Jason Voorhees szerepében!

Most először lesz lehetősége Jason Voorheesként, a horror leghíresebb gyilkosaként játszani. Leskelődj a zsákmányoddal, lesd meg őket, amikor csak jónak látod, és csapj meg félelmet oly sok szerencsétlen áldozat szívében, amikor maga lesz a legenda! 13. péntek: A játék különféle, új és ismerős öléseket tartalmaz, amelyek segítenek megadni a kívánt Jason Voorhees hangnemét. Még a filmekből is kinyithatja a különféle Jason-inkarnációkat!

Jason rettentő képességek széles skálájával lesz felszerelve, amely vadászat irányítását biztosítja a játék csúcspontján. Ezek az ő fái, és túl jól ismeri őket. Jason nemcsak táplálja áldozatainak félelmét, hanem az éjszaka előrehaladtával erősebbé válik. Minél sötétebb az éjszaka, annál félelmetesebb lesz Jason!

A filmek rajongói a Jason különféle verzióiként játszhatnak, többek között:

13. péntek, II. Rész

13. péntek, III. Rész

13. péntek, VI. Rész: Jason él

13. péntek, VII. Rész: Új vér

13. péntek, VIII. Rész: Jason elveszi Manhattant

Jason a pokolba megy: Az utolsó péntek

Hogyan fogsz túlélni?

A 13. péntek teljes fókusza: A játék többjátékos. A túlélés teljes egészében rajtad, a játékoson múlik, mivel vagy lopakodva elrejtőzik Jason elől, vagy csapatként működnek együtt, hogy elmeneküljenek, vagy elhozzák a harcot Jason előtt. A tanácsadóként való játék a kockázatot és a jutalmat jelenti, és a játékosok többféle győzelemmel járhatnak Jason felett! Elrejtőzni az erdőben, amikor a rendőrségre vár? Talán össze akarsz bandázni és megpróbálod Jason-t csoportként vállalni? Lehet, hogy te és egy barátod úgy döntesz, hogy rögzíted a hajót a tavon, és elmenekülsz, miközben mindenki mást sorsára hagysz? Végtelen lehetőség van az éjszaka túlélésére, de minden választásnak van következménye.

13. péntek: A játék folyamatosan meghatározza a változás ütemét, ismeretlen környezetet adva Önnek, miközben Jason Voorhees keresi legújabb áldozatát. Soha egyetlen stratégia nem lesz megbízható, és arra kényszeríti a játékosokat, hogy alkalmazkodjanak és változtassanak minden alkalommal, amikor hosszú éjszakájukat a Camp Bloodban kezdik! Vigyázz, soha nem tudhatod, mikor és hol fog Jason megjelenni!


Játssz tanácsadóként!

Mindannyian emlékszünk a különféle trópusokra 13-tól péntekig, és a játék sem lesz kivétel! Minden tanácsadó típusnak vannak erősségei és gyengeségei, amelyek lehetőséget nyújtanak a játékosoknak, hogy bizonyos helyzetekben kitűnjenek. Keresse meg a játékstílusának leginkább megfelelő tanácsadót, vagy dolgozzon ki különféle stratégiákat a Jason elleni győzelemhez! A játékosoknak lehetőségük lesz karaktereik folyamatos frissítésére és fejlesztésére a feloldások, a testreszabás és a fejlesztés révén! Minél többet játszol, annál jobban alkalmazkodsz és jobb, minden szempontból tanácsadóvá válsz!
Údajov
Műfaj
Akció
Megjelenés
2017.05.26
Régio
EUROPA
Kiadó
Gun Media
EAN číslo
DIGIX02097