Fight Night Champion

Fight Night Champion

 

Korhatár:
18
Platform:
Xbox One
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
14,09
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

A Fight Night Champion óriási előrelépést jelent az ökölvívó élmény terén, olyan élmény nyújtásával, amelyet még soha nem láttak egy EA SPORTS videojátékban. A történelem ezzel a forradalmi iterációval készül, amely a Fight Night Round 4 kategóriájában a legjobb játékmenetre és fizika motorjára épít, miközben elmerül a brutalitás, a bizonytalanság, az árulás és a megváltás világában. Élje túl a győzelemhez vezető kegyetlen utat a Fight Night Champion segítségével.

Hiteles tartalom - A Fight Night Champion valódi grafikus ábrázolást nyújt az ökölvívás sportjáról, életmódjáról és kultúrájáról, hiteles és dinamikus vérrel, reális testkárosodásokkal és deformációkkal, az első felnőtteknek szóló tartalom EA SPORTS címében. Magával ragadó bajnok mód - Az EA SPORTS elhozza nekik az első, történeten alapuló játékmódjukat, amelyet a klasszikus bokszfilmek ihlettek, és órákon át magával ragadó és érzelmi játékmenetet kínál.

Lépjen be a feltörekvő középsúlyú versenyző, Andre Bishop cipőjébe, és tapasztalja meg azokat a megpróbáltatásokat és megpróbáltatásokat, amelyek a ringen belül és kívül küzdő bokszvilág tetejéig tartanak. Teljes spektrumú lyukasztásvezérlés - A játékvezérlés új szinergiájával pontosan és pontosan vezérelheti ökölvívója ütéseit. Az átütésektől a stratégiai kontrákig és az együtéses kiütésekig elárasztja ellenfeleit kifinomult készségével. Hasonlítsa össze a kezelőszervét az FSPC-vel 6 teljes vezérlő konfigurációval, amelyek tartalmazzák a gombokat.

Fizikán alapuló játékmenet - Mozogjon a ringben, és precízen időzítse támadásait. Most még szélesebb képességekkel rendelkezik az ellentámadások, a kombók felállítása és az ellenfél megtámadása terén. Legacy Mode - Hozza létre alteregóját, és tegye ringbe a korábbi bajnokokkal szemben. Haladjon felfelé a ranglétrán edzés és ütemezett összecsapások útján, és nevezze meg a verekedőként. Vedd online boxeredet, és nézd meg, hogyan állsz szemben a világ legjobbjaival, akik versenyeznek a helyi vagy világméretű övekért a vadonatúj Fight Night Nationben.

 

Údajov
Műfaj
Akció, Sport
Megjelenés
2010.04.26
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Electronic Arts
EAN číslo
DIGIX01957