Far Cry: New Dawn (EU)

Far Cry: New Dawn (EU)

 

Korhatár:
18
Platform:
Xbox One
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
29,61
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

Tíz évvel a globális nukleáris katasztrófa után a civilizáció újból felbukkan a káoszból, hogy drámai módon megváltozott világot találjon. A montanai Hope megyében a megmaradt lakosság különféle csoportokba gyűlt össze, mindegyiknek megvan a maga túlélési szabálya. Ebben az új világrendben az ördögi autópályaiak, ikertestvérek, Mickey és Lou vezetésével, az összes rendelkezésre álló erőforrástól elárasztva vérző embereket utaznak helyről a másikra.

Amint a túlélők megpróbálják megvédeni földjeiket az autópályák könyörtelen támadásával szemben, rajtad múlik, hogy segítségükre legyen-e és vezesse a harcot. A díjnyertes Far Cry franchise legújabb részében te vagy az utolsó védelmi vonal egy átalakult, poszt-apokaliptikus Hope megyében. Segítsen a Túlélők közösségének megerősödni, készítsen rögtönzött arzenált a Turf Wars és az országos expedíciók révén, és váratlan szövetségeket kössön a túlélésért való küzdelemért egy veszélyes új határon.

Küzdelem a túlélésért egy lélegzetvétel utáni APOKALIPTIKUS VILÁGBAN A kiterjedt szupernövényes mezők és a sűrű túlnövekedés vadul gyönyörű, mégis halálos poszt-apokaliptikus tájba invitál, hogy felfedezhesse önmagában vagy egy barátjával két játékos szövetkezetben. A vadvilágot nem hagyta érintetlenül a katasztrófa, néhány ragadozó robusztus természetes védelmet fejlesztett ki.

Felejthetetlen karakterek ütköznek egy könyörtelen kettős fenyegetéssel Összecsapás a brutális autósokkal és rakoncátlan vezetőikkel, Mickey-vel és Lou-val. Az ikrek néven ismert nővérek ötvözik az agyukat és a verekedésüket, hogy hadseregükhöz vasfogást biztosítsanak Hope County értékes erőforrásaiban. Toborozzon eklektikus fegyvereket és agyarakat a Hire számára, hogy harcoljon melletted.

Ezek az új szövetségesek, valamint néhány ismerős arc mind egyedi és kritikus készségeket hoznak harcba. Keresse meg az egykori világvége-kultuszt, és keresse meg a karizmatikus vezetőt, aki megjövendölte a civilizáció összeomlását: Joseph Seedet. Növelje a túlélőket, hogy felépítse otthoni bázisát A szakemberek csatlakoznak a Túlélőkhöz, hogy segítsenek fegyverek és járművek készítésében, a fegyverek bérlésére kiképzésében, és akár a nyolc Homebase-létesítmény expedíciójára is: munkapad, edzőtábor, robbanóanyagok laboratóriuma, kórház, garázs, gyógykert, térképészet és expedíciók.

Növelje közösségét, és frissítse a Homebase-t, hogy javítsa létesítményeit és kinyithassa az erősebb fegyvereket és felszereléseket. Harc az erőforrásokért Hope megyében és azon túl A Turf Wars-i autósokat vonja be az előőrsök kitisztításával, majd az etanol és más anyagok felkutatásával. Amikor az autópályaiak erősebb megerősítéssel térnek vissza, akkor még több ilyen értékes erőforrásért nagyobb kihívást jelenthet.

A Far Cry-ban először nem csak helyi a kaland. Fedezze fel magát Hope megyén kívül izgalmas expedíciókon az Egyesült Államok egyedülálló és emlékezetes helyszínein, beleértve a vizes élőhelyeket, a kanyonokat és a part menti régiókat. Az expedíciók és az előőrsök minden játék során különböznek egymástól, olyan jutalmakért, amelyek egyre nagyobb kihívást jelentenek és minden alkalommal meglepőek.

Údajov
Műfaj
Akció
Megjelenés
2019.02.15
Régio
EUROPA
Kiadó
Ubisoft
EAN číslo
DIGIX01893