Far Cry 5 (Gold Edition) (EU)

Far Cry 5 (Gold Edition) (EU)

 

Korhatár:
18
Platform:
Xbox One
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
30,50
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

Üdvözöljük Hope megyében, Montanában, a szabadok és a bátrak országában, de otthont adnak egy fanatikus világvége-kultusznak, amelyet Éden kapuja néven ismernek. Álljon szembe a kultusz vezetőjével, Joseph Seed-kel, testvéreivel, a Hírmondókkal, és szánja ki az ellenállástűzeket, amelyek felszabadítják ostromolt közösségét.

A vad hegyi erdőtől a Fall's End falucskájáig szabad Farag stílusban fedezheti fel Montana folyóit, földjeit és égboltját, minden eddiginél több testreszabható fegyverrel és járművel. Fedezze fel saját útját egy olyan világban, amely reagál a döntéseire. Találja meg a maga módját, hogy túlélje, boldoguljon és visszaverje az elnyomás erőit.

A tét soha nem volt magasabb. Jellemzők A Gold Edition tartalmaz minden deluxe tartalmat, valamint a Far Cry 3-t is tartalmazó Season Pass-ot. Rázza meg az ellenállás lángjait, és küzdjön azért, hogy kiszabadítsa Hope County-t a halálos kultusz szorításából a Far Cry sorozat legújabb részében. Vigyázz Joseph Seed és kultusz követőinek haragjára, amikor támogatod az ellenállást Amerika kisvárosában.

Fedezze fel Hope megyét, és fedezze fel Montana vidékét, vadvilágát és lakóit egy izgalmas, nyitott világban. Játssz az utadon. Építsd meg karakteredet, kössön szövetségeseit, és figyelje a világ változását, ahogy halad.

 

Údajov
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2018.03.27
Régio
EUROPA
Kiadó
Ubisoft
EAN číslo
DIGIX01873