Far Cry 4 (EU)

Far Cry 4 (EU)

 

Korhatár:
18
Platform:
Xbox One
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
16,83
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

A Far Cry 4 elvezet minket a meredek Himalájában elrejtett helyre, Kyrat-ba. Kyrat a hagyományok országa, és a közelmúlt óta brutális erőszakkal teli ország. A játékosok átveszik az irányítást Ajay Ghale felett, aki Kyratba utazik, hogy teljesítse haldokló édesanyja kívánságát. De Ajay gyorsan egy kaotikus polgárháború közepette találja magát.

Ennek a polgárháborúnak a célja Pagan Min megdöntése, egy könyörtelen diktátor, aki Kyrat felett vasököllel uralkodik. A Far Cry 4 meghökkentően nyitott világa tele van csodálkozással és veszéllyel. Minden döntésed egy bizonyos útra vezet majd, ezért légy óvatos és gondolkodj, mielőtt cselekszel.

A Far Cry 4 a legváltozatosabb világát mutatja be, amelyet eddig láttunk. Bájos zöld erdők, a havas Himalája, minden környezet magával ragadó és egyben halálos is. A Kyrat-nak mindenféle állata van, amelyeket láthat, vadászhat vagy elfuthat előlük. A ravasz leopárdoktól kezdve a hatalmas orrszarvúkig, a fenséges fekete sasokig stb.

Az itteni vadvilág egyszerre csodálható és félelmetes. A játékban van egy girokopter, amely lehetővé teszi, hogy a területet felülről felderítse. A játékosok hozzáférnek a szárnyruhához is, amelly problémamentesen siklik a levegőben. Akár elefántokkal is lovagolhat ebben a játékban. A Far Cry 4 -ben társulhattok is, vagyis egy barátai is bármikor beugorhat a játékba, és együtt játszhatják ezt az akciódús lövöldözős játékot.

Údajov
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2014.11.18
Régio
EUROPA
Kiadó
Ubisoft
EAN číslo
DIGIX01865