Elite: Dangerous (EU)

Elite: Dangerous (EU)

 

Korhatár:
7
Platform:
Xbox One
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
16,90
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

Az űr, az a hely, amelyet mindannyian szeretnénk felfedezni, az a hely, amely több rejtélyt rejt magában, mint amit megismerhetünk. Milyen lenne a csillagok között futni? Nos, az Elite: A Dangerous célja megválaszolni ezt a kérdést, és tegye ezt oly módon, amely meglepetést okozhat a játékosoknak. Mert ebben az űrkutatási szimulátorban meg kell határoznia saját útját, lángolnia kell saját ösvényét a csillagok között.

Legyél az, aki szeretnél, harcolj azzal, akivel harcolni akarsz, építs, amit építeni szeretnél, ez a te választásod. De még ennél is lenyűgözőbb, hogy az Elite: Dangerous mögött álló csapat gondosan kidolgozta galaxisunk minden ismert világát és csillagát tökéletes méretarányra és méretre, és annak megfelelően nevezte el őket, ahogy valójában hívják őket. Ez alapos képet ad arról, hogy milyen galaxisunk van, és milyen szép és csodálatos valójában.

Bár a játék valódi szépsége a közösségben rejlik, az Elite: Dangerous hatalmas játékosbázissal rendelkezik, amely interakciókat, szövetségeket, árulást és egyebeket tesz lehetővé annak meghatározása érdekében, hogy mi történik az univerzumban. A te cselekedeteid és a játékosok cselekedetei segítenek meghatározni a történések sorsát. Felrobbantotta a kormány épületét?

Az univerzum reagálni fog. Szövetséget kötött a banditák és a tolvajok megállításában? Meg fog mutatni, ahogy játszik. Minden döntés a tied. Attól kezdve, hogy ki vagy, milyen a hajód, akivel kölcsönhatásba lépsz, az univerzum a tied, hogy felfedezd, nézd meg, mi vár rád.

Údajov
Műfaj
Akció, Kaland, RPG, Szimulátor, Stratégia
Megjelenés
2015.06.10
Régio
EUROPA
Kiadó
Frontier Developments
EAN číslo
DIGIX01806