Dungeons 3 (EU)

Dungeons 3 (EU)

 

Korhatár:
16
Platform:
Xbox One
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
38,75
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

Azzal, hogy a Dungeon Lord a sötét papnő, a földalatti odúiban megtalálta a hódítási hadjárat irányításának módját. Thalyával az élvonalban és a gonosz egyesített erőivel, hogy támogassák őt, a játékosoknak a könyv minden trükkjét fel kell használniuk arra, hogy egyszer és mindenkorra a legjobb legyen a túlvilág jóbarátjainak!

Engedje szabadjára sötét oldalát: hozzon létre egy egyedi földalatti börtönt egy hatalmas helyiségek, csapdák és építmények sorából. Emelje fel a világ legszörnyűbb seregét, amelyet valaha látott, olyan aljas lények közül válogatva, mint az orkok, a szukubák, a zombik és még sok más. Aztán, miután megépítette erőit, lépjen ki a sötétségből, és vezesse seregét a túlvilág világosságába, ahol elrontja a földet, és bármi homályosan hősies, aranyos vagy egyszarvú alakú bármit elküld.

A Dungeons sorozat első részében tapasztalja meg a véletlenszerűen generált szinteket, hogy ne legyen két egyforma foglalkozás - soha véget nem érő szórakozás bármely gonosz hódító számára! A dungeon manager, akire már vártál: A Dungeons 3 az eddigi legnagyobb, legjobb és legrosszabb dungeon sim, tetején egy teljesen átdolgozott overworld RTS móddal.

Új irányítás alatt: Parancsoljon a gonosz egyesített erőinek új karakter Thalya irányítása alatt, és vezesse őket győzelemre. A méret számít: Kiterjedt egyjátékos kampány, 20 küldetéssel és több mint 20 órányi játékidővel, véletlenszerűen generált szintekkel, egy vadonatúj kooperatív mód két játékos számára, több szoba és több egyedi képesség. Beszélj (ne) rosszat: A rajongók által kedvelt Dungeons narrátor visszatért félreérthetetlen hangjával, és a lehető legjobb módon folytatja a Dungeons örökségét.

Údajov
Műfaj
Szimulátor, Stratégia
Megjelenés
2017.10.13
Régio
EUROPA
Kiadó
Kalypso
EAN číslo
DIGIX01775