Dragon Ball FighterZ Ultimate Edition (EU)

Dragon Ball FighterZ Ultimate Edition (EU)

 

Korhatár:
12
Platform:
Xbox One
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
27,32
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

Tartalma:

-alapjáték

-FighterZ Pass (8 new characters)

-Anime Music Pack (11 songs from the anime, available 3/1/2018)

-Commentator Voice Pack (available (4/15/2018).

A DRAGON BALL FighterZ azért született meg, mert a DRAGON BALL sorozat annyira szeretetté és híressé vált: végtelen látványos harcok. Az Arc System Works együttműködésével a DRAGON BALL FighterZ maximalizálja a csúcskategóriás anime grafikákat, és könnyen megtanulható, de nehezen elsajátítható harci játékmenetet hoz létre.

High-end Anime Graphics Kihasználva az Unreal motor és az Arc System Works tehetséges csapatának erejét, a DRAGON BALL FighterZ egy vizuális túra.

3vs3 támogatás. Építse fel álmai csapatát, és fejlessze képességeit a nagy sebességű kombinációk elsajátításához. Izgalmas online szolgáltatások, rangsorolt ​​mérkőzések, interaktív előcsarnok, őrült 6 játékosos Party Match ... Van valami, minden ízlésnek megfelel!

Exkluzív sztori mód. Fedezzen fel egy soha nem látott forgatókönyvet, egy teljesen új karakterrel, akinek létrehozását maga Akira Toriyama felügyelte. Látványos harcok. Tapasztalja meg a légi kombókat, a lerombolható színpadokat és a DRAGON BALL anime híres jeleneteit 60FPS és 1080p felbontásban!

 

Údajov
Műfaj
Akció
Megjelenés
2018.01.26
Régio
EUROPA
Kiadó
BANDAI NAMCO Entertainment
EAN číslo
DIGIX01741