Devil May Cry 4 Special Edition (EU)

Devil May Cry 4 Special Edition (EU)

 

Korhatár:
18
Platform:
Xbox One
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
12,01
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

Vegye át az öt játszható karakter egyikének irányítását a Devil May Cry 4 Special Edition-jében, a hatalmas sikerű, stílusos akciójáték végső változatában! Az Devil May Cry 4 elmeríti a játékosokat egy gótikus természetfeletti világban, ahol egy új főszereplő összecsap egy ismerős hőssel.

Az új vezető emberként, Nero-ként a játékosok hihetetlen támadásokat és non-stop kombókat fognak felszabadítani egy egyedülálló új játékszerelővel, erős "Devil Bringer" karjával. Egy távoli föld partján fekszik Fortuna városa. Itt a Kard Rend néven ismert csoport titokzatos vallást gyakorol. Tiszteletben tartják a démonharcos Spardát, aki istenükként az emberek védelmében küzdött, és elkötelezett minden démon irtása iránt.

Nerónak, a rend lovagjának egy fiatal lovagjának feladata megtalálni Dantét, a titokzatos merénylőt, aki meggyilkolta a Kard Rend fejét. Ugyanakkor több démon kezd megjelenni az egész városban. Nero hamarosan felfedezi Dante megjelenésének motívumait és a Kard Rend szándékainak igazságát.

HÁROM új játszható karakter Vergil erős, mégis technikai jellegű, így az újonnan érkezők magabiztosan játszhatnak, míg a tapasztalt veteránok tovább élesíthetik képességeiket, amikor elsajátítják mozdulatait. Nagyszerű minden képzettségi szinthez! Lady első játszható megjelenésében hosszú távú, erőteljes támadásokra specializálódott.

A Kalina Ann rakétavető, egy markoló drót és különféle fantasztikus fegyverek segítségével kegyesen és könnyedén harcolhat. Trish a démoni kardot, a Spardát használja a legkülönfélébb kombók előadásához. A Sparda akár önállóan is támadhat és támadhatja az ellenségeket, miközben Trish párhuzamosan harcol!

Legendás Dark Knight Mode Harcoljon egyszerre hatalmas számú ellenséggel az extra nehézségek és a maximális elégedettség érdekében! Finomított játékmenet Kis változtatásokat hajtottak végre a játékmenet tempójának javítása érdekében, és még jobb élményt nyújtanak az új és visszatérő játékosok számára is. Visszatérő funkciók Aláírás keveréke fegyverek és kardjáték A mély kombinált rendszer megjutalmazza az ellenségek stílusos küldését Különleges fegyverkészlet és mozgások minden karakter számára.

 

Údajov
Műfaj
Akció
Megjelenés
2015.06.23
Régio
EUROPA
Kiadó
Capcom
EAN číslo
DIGIX01678