Destiny 2: Upgrade Edition (EU)

Destiny 2: Upgrade Edition (EU)

 

Korhatár:
16
Platform:
Xbox One
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
54,71
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

A Destiny 2: Upgrade Edition(alapjáték szükséges) a következőket tartalmazza:

Destiny 2: Elhagyott

Destiny 2: Árnyékőr

Tapasztalja meg a Destiny 2 összes filmes történetét egyedül vagy barátaival, csatlakozzon más Guardians-hez kihívást jelentő kooperatív küldetésekhez, vagy versenyezzen velük különféle PvP módokban Csatlakozzon Eris Mornhoz, hogy megölje a rémálmokat, mielőtt elérnék a Holdat, hogy visszavezessék az emberiséget a sötétség korába.

Levadászni Uldren Sovot és megbosszulni Cayde-6-ot A Destiny 2: Upgrade Edition 2. sors: elhagyott - Egy nagy tétű börtönszökésben Uldren és nyolc bárója kivitték a legendás vadászt, a Cayde-6-ot, és káoszt engedtek át a zátonyon. Kilenc további szuperszámmal fokozza a gyámot. Egzotikus küldetések az erőteljes felszerelés kinyitásához.

Történeti küldetések, kalandok, céltevékenységek és az éves bérlethez való hozzáférés, amely három évadot tartalmaz: A Forge évada: Fedezze fel fény és düh fegyvereit. Adjon hozzá rég elfeledett kincset legendájához: A sodródás szezonja: A Gambit csak a kezdet volt, a Drifter pedig készen áll arra, hogy újabb halálos kezet nyújtson neked és a Gazdagság szezonja: Calus császár arra kéri az Őrzőket, hogy bizonyítsák meg értéküket azzal, hogy ellenségekkel állítják szemben őket.

Menagerie-je. Destiny 2: Shadowkeep - Új rémálmok jelentek meg Holdunk árnyékából. Kísérteties látomások hívták fel, Eris Morn visszatért. Csatlakozzon hozzá, hogy megölje ezeket a rémálmokat, mielőtt azok elérnék a Holdat, hogy visszavezessék az emberiséget a sötétség korába. Árnyékőr funkciók: Új cél - A Hold, Új történetek küldetései és kihívást jelentő küldetések, New Dungeon, New Exotic Gear és New Raid

Údajov
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2019.09.17
Régio
EUROPA
Kiadó
Activision
EAN číslo
DIGIX01666