Dead Rising 4 Deluxe Edition (EU)

Dead Rising 4 Deluxe Edition (EU)

 

Korhatár:
18
Platform:
Xbox One
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
77,53
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

Szerezd meg a legjobb digitális értéket a Dead Rising 4 Digital Deluxe Edition segítségével. Tartalmazza a Dead Rising 4 és a Dead Rising 4 Season Pass * csomagokat, exkluzív bónusz tartalommal, egy remek áron. A Dead Rising 4 minden idők egyik legnépszerűbb zombi játék-franchise-jának teljesen új fejezetében Frank West fotóriporter visszatérését jelzi.

Az úttörő sorozat összes klasszikus ismertetőjegye visszatér, beleértve a fegyverek és járművek széles skáláját, amelyeket a játékosok kombinálhatnak a horda elleni harcban, a praktikustól a gyakorlatilag őrültig. A játékosok ambiciózus új funkciókat is élvezhetnek, beleértve az új zombi osztályokat, az EXO öltönyöket és a 4 fős szövetkezetet.

Intenzív akcióval, páratlan szintű fegyverek és karakterek testreszabásával a Dead Rising 4 szívdöglesztő élményt nyújt, miközben a játékosok felfedeznek, kutatnak és harcolnak a túlélésért egy epikus nyitott világú homokozóban. A Dead Rising 4 Season Pass az az ajándék, amely folyamatosan gyilkol.

A Season Pass hozzáférést biztosít a Willamette játékának új módjaihoz, új történetek tartalmához és az exkluzív bónusz Stocking Stuffer Holiday Pack csomaghoz. Tartson velünk a további részletekért. * A Season Pass vásárlóinak nem szabad külön megvásárolniuk a DLC-csomagokat, mivel további díjak kerülnek felszámításra. A rendelkezésre állás és a kiadás dátumai platformonként és területenként változhatnak. A Season Pass tartalma külön kapható.

Údajov
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2016.12.06
Régio
EUROPA
Kiadó
Capcom Dead
EAN číslo
DIGIX01640