Darksiders 3 (EU)

Darksiders 3 (EU)

 

Korhatár:
16
Platform:
Xbox One
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
21,17
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

Térjen vissza egy apokaliptikus Földre a Darksiders III-ban, egy akció-kalandban, ahol a játékosok felveszik a FURY szerepét a hét halálos bűn levadászására és ártalmatlanítására irányuló törekvésében.

A Négy Lovas közül a legkiszámíthatatlanabb és rejtélyesebb, a FURY-nak ott kell sikert aratnia, ahol sokaknak nem sikerült - hogy egyensúlyt teremtsen a Földet most sújtó erők között. A Darksiders III a régóta várt harmadik fejezet a kritikusok által elismert Darksiders franchise-ban. Jellemzők Játssz FURY-ként - egy mágus, akinek ostorára és varázslatára kell támaszkodnia, hogy helyreállítsa a jó és a rossz közötti egyensúlyt a Földön!

Használja ki FURY varázsát, hogy felszabadítsa különböző formáit - mindegyik új fegyverekhez, mozdulatokhoz és bejárási képességekhez biztosít hozzáférést. Fedezzen fel egy nyílt végű, élő, szabad formájú játékvilágot, amelyben a FURY előre-hátra mozog a környezetek között, hogy felfedje a titkokat, miközben előadja a történetet.

Győzd le a hét halálos bűnt és szolgáikat, akik a misztikus lényektől a degenerált lényekig terjednek. Üljön rettegésben a Darksiders aláírási művészeti stílusától - kiterjedt poszt-apokaliptikus környezetek, amelyek a háború és a pusztulás által lepusztult és a természet által elárasztott, a menny magasságából a pokol mélyére viszi a játékost.

Údajov
Műfaj
Akció, Kaland, RPG
Megjelenés
2018.11.27
Régio
EUROPA
Kiadó
THQ Nordic
EAN číslo
DIGIX01608