Dakar 18 (EU)

Dakar 18 (EU)

 

Korhatár:
3
Platform:
Xbox One
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
11,40
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

A Dakar 18 egy reális szimulációs versenyjáték, amely sokféle járművel és mindenféle terepversenysel rendelkezik, amelyeken versenyezhet. Ha kihívást jelentő többjátékos versenyekre vagy hatalmas nyílt világra vágyik, ne aggódjon, Dakar 18-at lefedtél. Ebben a játékban 5 járműkategória létezik: autó, motorkerékpár, quad, teherautó és UTV.

A hivatalos járművek és pilóták, amelyeket használni fog, különféle autókat (Peugeot, Mini, Toyota, Renault, Mitsubishi) és a következő pilótákat tartalmazzák: Carlos Sainz, Stéphane Peterhansel, Sebastien Loeb, Nasser Al Attiyah, Nani Roma, Orlando Terranova, Mikko Hirvonen, Bryce Menzies, Emiliano Spataro, Carlos Sousa és még sokan mások.

Különféle motorkerékpárok, quadok, teherautók és UTV-k is vannak a játékban, és sok pilóta vezeti őket. A Dakar 18 gigantikus terepfutó világgal rendelkezik, ahol Bolíviában, Peruban és Argentínában vezethet. Ez a nyitott világ 12 000 km2 területtel rendelkezik, amelynek nincsenek korlátai az utak és a vágányok tekintetében.

14 szakaszon haladhatsz tovább Limától Córdobáig, és vannak még a 2018-as Dakar Rally hivatalos Road Books-i is, amelyekkel el tudsz tévedni a célig, mivel odakint nagy világ. A játék idő- és időszimulációt is tartalmaz, amely száraz homokot, forró napot és heves esőt kínál, ami kétségtelenül egy kicsit kihívást jelent a versenyzésben.

-Reális navigációs rendszer

-Egyjátékos és többjátékos

-Idő és időjárás szimulációs rendszer

-Homok, iszap és víz szimulációs rendszerek

-Reális járműfizikai rendszer

-Hatalmas nyitott világ fotorealisztikus grafikával

-Mentés és javítás

Údajov
Műfaj
Verseny
Megjelenés
2018.09.28
Régio
EUROPA
Kiadó
Deep Silver
EAN číslo
DIGIX01590