Conarium (EU)

Conarium (EU)

 

Korhatár:
12
Platform:
Xbox One
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
19,58
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

A Conarium négy tudós megragadó történetét követi, és arra törekszik, hogy eltörölje a természet vélt korlátait. Ihlette H.P. Lovecraft Az őrület hegyein című regénye, de nagyrészt az eredeti történet után játszódik. Te, mint Frank Gilman, furcsa, lüktető zajokkal teli szobában nyitod ki a szemed. A falakon egy Danse Macabre-t végrehajtó fénymintákat egy furcsa eszköz mutatja az asztalon. Miután felidézted, hogy Upuautban, az Antarktisz bázisán találod magad. Egyértelműen érzed, hogy valami nagyon nincs rendben. Valahogy tudatában vagy annak, hogy emlékeid nem vezethetnek téged, a kiszolgáltatottság furcsa érzését, egy ismerős, mégis idegen érzést váltja ki.

Hamarosan rájössz, hogy miután az eszközt az expedíció során használtad, meghaltál, de aztán visszatértél, furcsa emlékekről és furcsa helyekről beszélve. Elvesztettél valami fontosat... Fedezd fel az Antarktisz bázisát, valamint álmaidat és látomásaidat. Tanulmányozd a nyomokat és tárd fel a titkokat, miközben minden áron elkerülöd a makabros lényeket.

Főbb jellemzők: Mély és feszültségekkel teli Lovecraftian-történet, sok titokkal és talánnyal. Baljós, de csodálatos grafika, amelyet az Unreal Engine 4 készített. Több végződés. Kísérteties és hangulatos filmzene. Az Unreal Engine 4 által működtetett Conarium célja, hogy élvonalbeli látványt nyújtson a magával ragadóbb történetmesélés és játékélmény érdekében.

 

Údajov
Műfaj
Kaland, Indie
Megjelenés
2017.06.06
Régio
EUROPA
Kiadó
Iceberg Interactive
EAN číslo
DIGIX01573