Close to the Sun

Close to the Sun

 

Korhatár:
18
Platform:
Xbox One
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
18,23
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

1897 van. A Helios a nemzetközi vizek mélyén mozdulatlanul áll. Sötét felhők rajzolódnak a fej fölé, miközben könyörtelen hullámok csapódnak a hajótesthez. A csodálatos finomságokkal díszített, óriási aranyfigurák egészen a szemig nyúlnak.

Nikola Tesla jövőképéből született Helios a legnagyobb tudományos elmék menedékhelyeként szolgál. Kötetlen utópia a kutatás számára, független az államtól és elszigetelt a társadalom tekintetétől. Szabadon meghúzhatja az anyag és az idő határait. Rose Archer újságíró a Helios fedélzetére lép, nővére, Ada után kutatva. Gyorsan rájön, hogy nem minden az, aminek látszik.

A nagytermek üresen állnak. A rothadó hús bűze megmarad a levegőben. Csend. Egyetlen szó van festve a bejáraton ... QUARANTINE! Tapasztalja meg a tudományos megvilágosodás második korszakát, ahol a nagy Nikola Tesla elméje és találmányai alakították a XIX. 

Fedezze fel a tudományos felfedezés óriási és titokzatos edényét, a tudományos fejlődés biztonságos menedékét, távol a vállalati kémkedés veszélyétől Használja eszét, hogy irányítsa Rose-t útján, hogy megtalálja húgát, Adát, legyőzze az ismeretlen veszélyeket, hogy megértse a Helios és lakói sorsát Oldjon meg kihívást jelentő rejtvényeket a játék előrehaladásához és a titkos területek kinyitásához.

Kutasson fel minden sarkot, hogy felfedje a rejtett gyűjteményeket, és felfedezze Wardenclyffe és dolgozóinak történetét és titkait Fedezze fel a vizuálisan lenyűgöző környezetet Beépített Unreal Engine ™

GAMESRADAR: "Egy kicsit BioShock, egy kicsit SOMA."

GAMINGBOLT: " egyedülálló, ambiciózus játéknak tűnik, alternatív történeti beállításokkal, amelyek Nikola Teslára, mint egyik legfontosabb karakterére helyezik a hangsúlyt ..."

Údajov
Műfaj
Kaland, Indie
Megjelenés
2020.05.05
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Wired Productions
EAN číslo
DIGIX01561