Call of Duty: WWII Digital Deluxe Edition (EU)

Call of Duty: WWII Digital Deluxe Edition (EU)

 

Korhatár:
18
Platform:
Xbox One
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
62,39
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

A Call of Duty:WWII Digital Deluxe kiadás tartalmazza:

- Call of Duty: második világháborús szezonbérlet 

- Carentan bónusz térkép

- 1100 Call of Duty:WWII pontok 

- Többjátékos frissítés (fegyver feloldása + 2XP) 

- Zombies Camo 

- Divíziócsomag

A Call of Duty visszatér a gyökereihez a Call of Duty:WWII lélegzetelállító élmény, amely újradefiniálja a második világháborút egy új generáció számára. D-Day-en landoljon Normandiában, és folytassa a harcot Európa-szerte a történelem legmonumentálisabb háborújának ikonikus helyszínein keresztül.

Tapasztald meg a klasszikus Call of Duty harcot, a bajtársiasság kötelékeit és a világ zsarnokságba sodoró globális hatalom elleni háború megbocsáthatatlan jellegét.

Három különböző játékmódban hozza létre a végleges második világháborús új generációs élményt: Campaign, Multiplayer és Zombies.

A lenyűgöző látványt nyújtó kampány a játékosokat az európai színházba szállítja, miközben egy teljesen új Call of Duty®-történetbe keverednek, amely az ikonikus második világháborús csatákban játszódik. A multiplayer visszatér a Call of Duty eredeti játékmenetéhez. Hiteles fegyverek és a hagyományos „futtatás és fegyver” akciók merítik el a világháború témájú helyszínek széles skáláját.

A Zombies mód új és eredeti történetet szabadít fel egy önálló játékélményben, tele váratlan, adrenalint pumpáló pillanatokkal. * A Season Pass vásárlói megkapják a 2018-as Call of Duty: WWII Season Pass tartalmat. A Season Pass tartalma nem végleges, változhat, és nem feltétlenül tartalmazza a játékhoz elérhető összes letölthető tartalmat.

 

Údajov
Műfaj
Lövöldözős
Megjelenés
2017.11.03
Régio
EUROPA
Kiadó
Activision
EAN číslo
DIGIX01528