Call of Duty: Black Ops III Zombies Chronicles Deluxe Edition (EU)

Call of Duty: Black Ops III Zombies Chronicles Deluxe Edition (EU)

 

Korhatár:
18
Platform:
Xbox One
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
59,54
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

Most minden eddiginél több tartalommal.

A Call of Duty®: Black Ops III Zombies Chronicles Deluxe tartalmazza a teljes alapjátékot, a Season Pass-ot, a Zombies Chronicles-t és további bónusz digitális tartalmat, beleértve:

Az óriás bónusz térkép: A zombik teljes élőhalott dicsőségében visszatér a "The Giant" -nel. Élje át újra Treyarch klasszikus "Der Riese" zombik térképének káoszát, és vegye fel a Zombies történetet Dempsey, Nikolai, Richtofen és Takeo társaságában, ahol az Origins abbahagyta.

3 testreszabási csomag: A rajongók által kedvelt Cyborg és fegyveres 115 csomag, valamint egy új Black Ops 3 csomag. Minden csomaghoz tartozik egy fegyver-kamu, retikül és hívókártya.

A Zombies Chronicles tartalom bővítése, amely 8 újraszerkesztett klasszikus térképet kínál a Call of Duty®: World at War, Call of Duty®: Black Ops és Call of Duty®: Black Ops II-ből.

A játékról

A Call of Duty®: Black Ops III Zombies Chronicles Edition tartalmazza a teljes alapjátékot és a Zombies Chronicles tartalom bővítését.

A Call of Duty: Black Ops III három egyedi játékmódot ötvöz: a Campaign, a Multiplayer és a Zombies játékokat, ezáltal a rajongók számára a legmélyebb és legambiciózusabb Call of Duty-val. A Zombies Chronicles tartalom bővítése 8 újraszerkesztett klasszikus Zombies térképet kínál a Call of Duty®: World at War, Call of Duty®: Black Ops és Call of Duty®: Black Ops II-ből. Az eredeti saga teljes térképei teljesen újraszerkesztettek és HD-ben lejátszhatók a Call of Duty®: Black Ops III-on.

Údajov
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2017.06.15
Régio
EUROPA
Kiadó
Activision
EAN číslo
DIGIX01501