Bloodstained: Ritual of the Night (EU)

Bloodstained: Ritual of the Night (EU)
Korhatár:
12
Platform:
Xbox One
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
54,13
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

A Bloodstained: Ritual of the Night a TELJES játékélmény, egy felfedezésre összpontosító, oldalsó görgetős akció-RPG, amely a Metroidvania műfajából megismert és szeretett összes legjobb tulajdonságot egyetlen, tartalommal teli játékba csomagolja.

Játssz Miriamként, aki árva egy alkimista átka által hegesedett, és lassan kikristályosítja testét. Annak érdekében, hogy megmentse önmagát, sőt, az egész emberiséget, át kell küzdenie egy démonokkal fertőzött kastélyon, amelyet Gebel, régi barátja hívott meg, akinek teste és elméje inkább kristály, mint hús lett.

13 INGYENES DLC a jövőbeni tartalomfrissítések révén. „Speed ​​Demon” frissítés, amely a Speed ​​Run módot, a Boss Rush módot és a Pure Miriam ruhát kínálja az induláskor!
Rabul ejtő és kielégítő játékmenet, gazdag új történet mellett, Koji Igarashi, az "Igavania" játékok ünnepelt keresztapjának gótikus sötét fantázia stílusában.

A sztori által kivágott jelenetek és az NPC kölcsönhatásai teljes hangon sztárokkal teli stábok, például David Hayter, Ray Chase és Erica Lindbeck között szerepelnek, csak néhányat említve. (Komolyan, ebben a játékban nagyon sok hanghatású sztárerővel rendelkezünk, ez bizonyos dió ...)

Három játszható karakter, amelyek közül kettőt még nem
árultak el ... Szó szerint egy tonnányi fegyver és varázslat, amelyeket megtehetsz frissítés, szintezés és vizuális testreszabás.

Gyönyörű 2,5D-s grafika: 3D-s modellek sok szeretettel és odafigyeléssel készültek egy 2D-s játékkörnyezetben. Ez sok remek trükköt jelent, amelyeket a "rendes" 2D nem képes ...

A JÖVŐ

Aggasztóan sok bejelentésre és frissítésre számíthat, a Steam oldal megjelenésének frissítésétől kezdve a játékig általában. Ez egy vad út lesz.

Údajov
Műfaj
Akció, Kaland, RPG
Megjelenés
2019.06.18
Régio
EUROPA
Kiadó
505 Games
EAN číslo
DIGIX01441