Black Mirror (EU)

Black Mirror (EU)
Korhatár:
18
Platform:
Xbox One
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
33,25
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

Skócia, 1926. Apja öngyilkosságát követően David Gordon életében először keresi fel ősi otthonát. Olyan élet, amelyet hamarosan fenyegetnek azok a sötét titkok, amelyek sok Gordon józan eszét követelték előtte.
Rémálmok és egész életére ébresztő álmok gyötörte Dávidot, attól tart, hogy az ő sorsa lehet apja nyomdokaiba lépni, az őrülethez és a halálhoz vezető úton.

Valóban létezik olyan átok, amely kísértette a családját, ahogy apja hitte?
Dávid feladata, hogy feltárja a szörnyűséges igazságokat, amelyek a csend és a kő mélyén generációk alatt vannak eltemetve. A Black Mirror Castle ajánlatot követel ...

FŐBB JELLEMZŐK
Az elismert gótikus-horror kalandsorozat modern újragondolása
Interakciók látásszerű jelenésekkel, amelyek segítenek többet megtudni családja múltjáról
Kísérteties légkör, amely az elme borzalmaira összpontosít, EA Poe és HP Lovecraft stílusában
Kiváló minőségű hangzás egy vonzó együttes szereplőgárdájától


A TÖRTÉNET
- Megőrültem, hosszú időközönként borzalmas esze volt.
Edgar Allan Poe

David Gordon soha nem ismerte különösebben elidegenedett apját. Mégis megdöbbentő, amikor behívják családja ősi otthonába, a skót felvidékre, miután apja saját életét vette oda. David nem sokat tud apja utolsó heteiről, de halálának körülményei több mint különösnek tűnnek. Az örökség rendezése csak ürügy Dávid számára, hogy többet tudjon meg arról a kastélyról, amelyben apja nevelkedett, találkozott a soha nem ismert családdal, és rávilágított az apja halálát övező rejtélyekre.

Rémálmok és egész életére ébresztő álmok gyötörte, attól tart, hogy az ő sorsa lehet apja nyomdokaiba lépni,
Valóban létezik olyan átok, amely generációk óta kísért a családjában, ahogy apja hitte? Vagy a Black Mirror ház hideg falai között rejtőzködő rejtélyek sokkal szótagabb természetűek?

Dávid feladata, hogy feltárja a szörnyűséges igazságokat, amelyek a csend és a kő mélyén generációk alatt vannak eltemetve.
A JÁTÉKRÓL
"Akik nappal álmodoznak, sok mindent megismernek, amelyek elkerülik azokat, akik csak éjszaka álmodnak."
Edgar Allan Poe

Az eredeti grafikus kalandtrilógiához hasonlóan a gótikus horror műfaj, valamint az őrület és a pszichés szorongás egyedülálló légköre továbbra is a Fekete Tükör középpontjában áll.
Az eredeti trilógia point-and-click játékmenete szolgált az alapja az újragondolt játékmenetnek, amelynek középpontjában a közeli vizsgálat és a lidérces álmokkal való interakció áll, amelyek a játék főszereplőjét, David Gordont sújtják.

AZ EREDETI TRILÓGIARÓL
- Senki sem választhatja a halálát.
Detective Collier, Fekete tükör (2003)

Az eredeti kalandtrilógiában Samuel Gordon és Darren Michaels a fekete tükör átka mögött keresik az igazságot, amely generációk óta kísértette a Gordon családot.

Az elismert eredeti trilógia megalapozta a Black Mirror (2017) alapját.

Sűrű gótikus horror légkör, gazdag vizuális részletek és sötét történet, tele karakterekkel, akik nem olyanok, amilyennek látszanak - Samuel Gordon és Darren Michaels útja ma ugyanolyan magával ragadó, mint a játékok első megjelenésekor.


FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

E játék tartalma esetleg nem megfelelő minden korosztály számára, vagy munkahelyi megtekintéshez: Gyakori erőszak vagy vér.

Általános felnőtt tartalom.

Údajov
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2017.11.28
Régio
EUROPA
Kiadó
THQ Nordic
EAN číslo
DIGIX01432