Batman: Arkham Knight - Season Pass (EU)

Batman: Arkham Knight - Season Pass (EU)

 

Korhatár:
18
Platform:
Xbox One
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
5,90
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

A Batman Arkham trilógia epikus alkotója a Rocksteady Studios elhozta nekünk a Batman Arkham Knight-ot amit kizárólag New-Gen platformokra fejlesztettek. A 2013-ban kiadott Batman Arkham Origins videójáték utódja és a Batman Arkham sorozat negyedik része az Arkham Knight.

Ez az akció-kaland játék harmadik nézetben (TPS) irányítható és elsősorban Batman közelharci, lopakodó, felismerő képességeit és a különböző kütyüket helyezi előtérbe. Szabadon mozoghatunk Gotham City nyitott világában és különböző karakterekkel és küldetésekkel találkozhatunk.

A harc során lehetőségünk van Batman képességeit és különböző eszközeit felhasználva láthatatlanul megközelítenünk és csendben elintéznünk ellenfeleinket. A történet követésével és a küldetések teljesítésével új képességekre és hasznos holmikra tehetünk szert.

A játékban megjelenik a Batmobil is, ami teljesen átgondolt és új dizájnt kapott, ráadásul egy egész high-tech funkciós fedélzeti arzenált is használhatunk vele. Ennek a járműnek a segítségével Batman navigációs képességei erőteljesebbé válnak, ahogyan a bűnmegelőzésért folytatott harca is könnyebbé válik.

Most először nyílik arra lehetőségünk, hogy Gotham City egészét bejárhassuk, mint egy nagy nyitott világot és felfedezzük annak minden titkát. Ezt egy több mint ötször nagyobb területen tehetjük meg, mint korábban.

Számos mellékküldetést is teljesíthetünk, amiben nagy segítségünkre lesz a továbbfejlesztett harcrendszer. Ez több harci mozdulattal ruház fel minket és csúcstechnológiás kütyük egész sorával segítheti munkánk a bűn ellen.

A Batman™: Arkham Knight Season Pass minden hónapban 6 hónapon át új tartalmat bocsát rendelkezésre, új küldetéseket, új batmobilokat, új kihívásokat, karakter skineket és új versenypályákat.

 

Údajov
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2015.06.23
Régio
EUROPA
Kiadó
Warner Bros. Interactive
EAN číslo
DIGIX01366