Accidents will Happen - Dangerous Driving Crash Mode Bundle (EU)

Accidents will Happen - Dangerous Driving Crash Mode Bundle (EU)

 

Korhatár:
7
Platform:
Xbox One
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
49,43
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL
A műfajt meghatározó Burnout sorozat mögött rejlő kreatív tehetségből az „Acident will happen” tökéletes választás azoknak a játékosoknak, akik
versenyezni akarnak.
Ötvözi a vadonatúj arcade versenyt, a veszélyes vezetést, valamint a korábbi „Crash mode” játékokat, a Veszélyes Zónát és a Veszélyes Zónát 2.
Teljes mértékben kiemelt egy játékos továbbjutással és 6 játékos online versenyzéssel a Dangerous Driving tökéletes játék az arcade versenyek
szerelmeseinek.
Az IGN a Veszélyes Vezetést „a Danger Zone 2 csodálatos kiegészítésének” nevezte; együtt alapvetően a Burnout 6-osok, és a világ jobban jár neki. ”

"" A veszélyes vezetés az igazi üzlet, és minden Burnout-rajongó őrült lenne kihagyni "Destructoid

A balesetek miatt a Will Happen sokat jelent a műfaj rajongói számára, ami hatalmas 40% -os kedvezményt jelent a 3 játék RPP-jéből.
A Danger Zone tartalmaz egy virtuális Crash Testing Facility-t, ahol a játékosok egy Crash Test-sofőr cipőjébe lépnek, és kihívást jelentenek számukra, hogy túléljék a különféle látványos törésteszt-forgatókönyveket.
A 2. veszélyességi zóna kiveszi a töréstesztet a tesztterületről és valódi közutakra. Sokféle autóval, szinttel és objektív játékmenettel.

Mindhárom játék továbbfejlesztett az Xbox One X-hez natív 4k és 1080p 60 fps sebességgel.
A Veszélyes Vezetés online versenyzéssel rendelkezik, mindhárom játékban teljes mértékben szerepel az egy játékos továbbjutás.

Údajov
Műfaj
Verseny, Autós
Megjelenés
2019.04.09
Régio
EUROPA
Kiadó
Three Fields Entertainment
EAN číslo
DIGIX01217