NOX

NOX

 

Korhatár:
12
Platform:
GOG.com (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3,82
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL 

Kiváló akció / RPG hibrid, nagyon egyedi játékmenettel. A neved Jack Mower, egy 20. századi haver, akit éppen tévéjén keresztül véletlenül beszívtak a Nox világába. A világ veszélyben van, és meg kell mentenie! De mielőtt epikus útjára indulna, meg kell választania az utat: harcos, varázsló vagy varázsló.


Válassza ki a harcos útját, és mindenféle kardot, harci tengelyt, háborús kalapácsot és csakrámot felszerelhet és használhat - bár a varázslatos mumbo-jumbot a Conjurer és a Wizard osztályokra bízza. Egy elvarázsolt fegyver áll a legközelebb a harcoshoz a varázslathoz, de ez rendben van, mert a varázslat a sisiséknek szól.

Varázslóként a varázslat misztikus művészetét fedezi fel, az ellenséget megzavaró illúzióktól a metafizikai erő pusztító megjelenítéséig. Azt is megtanulja, hogyan állítson be mágikus csapdákat, amelyek halálos varázslat-kombinációkat tartalmaznak, hogy meghiúsítsák a gyanútlan ellenséget. Bár művészetének nevében le kell mondania a gonosz kardok és páncélok használatáról, mégis képes lesz egy botot utoljára fizikai védelemként használni.

Ha egy Rabot választ, akkor varázslatosan elbűvölheti és megidézheti a lényeket az ajánlattételre. Akár létrehozhat egy varázslatos bombázó lényt, amely varázslatos pusztítást okozhat ellenségein. Rengeteg tapasztalatot is szerez a dongák és íjak mozgatásában, hogy kivédje azokat a néhány ellenséget, akiknek sikerül elsiklani a csatlósai mellett.

  • Három különálló történet - osztályonként egy-egy - sok órás emlékezetes, addiktív és szórakoztató játékot biztosít
  • Számos egyedi játéklehetőség, például valódi látótér és egy fizikai motor
  • Az RPG és az akcióelemek mesteri keveréke, gyönyörű zene, remek humor és a fegyverek lenyűgöző változatossága kíséri
Údajov
Műfaj
Szerepjáték
Megjelenés
2000.01.31
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Electronic Arts
EAN číslo
DIGIG00240