X2: The Threat

X2: The Threat

 

Korhatár:
12
Platform:
GOG.com (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3,86
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL 

X²: A fenyegetés az űrszimulátoros játékok új generációja, Julian Gardna szerepét játssza, aki folytatja az X: Beyond The Frontier történetét. A frissített grafikus motor frissebb hangulatot kölcsönöz az univerzumnak az újonnan tervezett hajókkal és állomásokkal, ami növeli az univerzum összetettségét.

  • Fedezze fel: Fedezzen fel több mint 130 gyönyörűen megtervezett, ködök által elfoglalt szektort, amelyek befolyásolják hajóit és állomásait, aszteroidákat bányászhat olyan anyagokért, amelyeket később profit céljából eladhat.
  • Új hajók: Fedezzen fel több mint 60, különböző méretű hajót a cserkészosztály hajóitól a sokkal nagyobb hordozóosztályú csatahajókig.
  • Új frissítések: Frissítse a hajórendszereket még több frissítéssel, és töltsön le új frissítéseket, amelyek kihasználják a kifejezetten az X²-hez tervezett új parancsfájlmotort.
  • Új küldetések: Vegyen részt az egyes állomások hirdetőtábláján felajánlott küldetésekben, keressen pénzt a konvojok megvédésével és a beérkező Xenon flották elpusztításával, hogy mindent elpusztítson az útjában. De mindenekelőtt segítsen megvédeni az univerzumot a khaakoktól, mielőtt megölnek mindenkit és mindent, amivel találkoznak.
Údajov
Műfaj
Szimuláció
Megjelenés
2003.12.03
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Linux Game Publishing
EAN číslo
DIGIG00226