World in Conflict: Complete Edition

World in Conflict: Complete Edition

 

Korhatár:
16
Platform:
GOG.com (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
6,36
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL 

Tartalmazza az eredeti World In Conflict-ot, valamint a World In Conflict bővítést: A szovjet támadás a harmadik


világháborúban dühöng, és egy szovjet vezetésű hadsereg meglepetésszerű támadást indított az USA ellen. Parancsolja csapatait gyors ütemű csatákba, amelyeket egy teljesen elpusztítható csatatéren vívtak. A stratégia intenzív cselekvéssel találkozik a szuperhatalmak ebből az epikus összecsapásából!

A CONFLICT® DÍJASZERŰ VILÁG megmutatta nekünk, mi lett volna, ha a hidegháború kitör a harmadik világháborúba. Eredetileg az Egyesült Államokért fogsz játszani, és megvéded a szülőföldedet egy betörő orosz hadsereg ellen. A terjeszkedéssel támadásba lendülhet, amikor átveszi az irányítást a szovjet hadsereg felett, és megpróbálja vörösre festeni a szabad világot. Díjnyert eredeti és epikus bővítés - ez a teljes kiadás mindent eláraszt a szabad világ szívéért.

  • Hidegen hihető egyjátékos kampány élvonalbeli városokon, külvárosokon, valamint Amerika, Európa és a Szovjetunió városain alapuló frontvonalakkal.
  • Négy különböző szerep teljes elsajátítása ?? Légi jármű, páncél, gyalogság és támogatás ?? a végső csapatalapú multiplayer élményben.
  • Szintezzen egy egész harctéret hatalmas tüzérségi duzzasztógátakkal, perzselő napalm-sztrájkokkal és pusztító taktikai atombombákkal.
  • A szovjet támadás kiterjesztése 6 új egyszemélyes küldetést, egy sor új fegyvert és még robbanékonyabb harmadik világháborús akciót tartalmaz.
Údajov
Műfaj
Stratégia
Megjelenés
2007.09.18
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Ubisoft
EAN číslo
DIGIG00223