Wasteland 2 Director's Cut (Digital Classic Edition)

Wasteland 2 Director's Cut (Digital Classic Edition)

 

Korhatár:
18
Platform:
GOG.com (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
13,70
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL 

Az eredeti Fallout Producertől származik a Wasteland 2, az első poszt-apokaliptikus számítógépes RPG folytatása.


A pusztaság pokoli tája arra vár, hogy tegye le a jelét ... vagy meghaljon próbálva. Több mint 80 órás játékidővel a legpusztítóbb fegyverekkel fedi le Desert Ranger csapatát a zuhanási zóna ezen oldalán, teszteli stratégiai képességeinek határait, és igazságot hoz a pusztaságra.

A rendező új funkciói:

Teljes grafikai átalakítás:Az Unity 5-ben átépítve a Wasteland 2 környezete és karakterei frissítésre kerültek a legújabb grafikai technológiák kihasználása érdekében.
Jutalmak és furcsaságok: Még jobban testre szabhatja csapatát! A Perks & Quirks különleges személyiségjegyek, amelyekkel még több életet adhat karaktereinek, saját egyedi bónuszokkal és hátrányokkal.
Precíziós sztrájkok: Tűz az ellenségre, és taktikai támadásokkal gyengítse őket! Nyomd meg a lábad, hogy lelassítsd az ellenséget, tüzelj a fegyverükre, hogy darabokra robbantsd, vagy arra törekedj, hogy a fej értelmetlenül kopogtassa őket - vagy fújd le tiszta.
Bővített hangátvitel: Több mint 8000 sor új hangbeszélő párbeszédpanel került hozzá a játék karaktereihez és társaihoz, ami a Wasteland-t soha nem látott életre kelti.

  • Egy méret nem felel meg mindenkinek: Nincs kedved megtalálni az ajtó kulcsát? Miért ne próbálná ki a Rakétavetőt! Alapvetően ugyanaz a dolog ... ugye?
  • Fokozott klasszikus RPG játék: Klasszikus RPG játékötletek, frissítve a modern tervezési filozófiákkal.
  • Döntéshozatal ... következményekkel: A játékosok döntéseire adott rövid és hosszú távú reaktivitás mellett minden döntés számít a történet kimenetelében.
  • Hatalmas és testreszabható: Több tucat játék. Több száz karakter. A Rangers megjelenésének több ezer változata. Több mint 150 fegyver. Több tucat készség. Még az UI is testreszabható.
Údajov
Műfaj
Szerepjáték
Megjelenés
2014.09.19
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
inXile Entertainment
EAN číslo
DIGIG00219