Unreal Tournament 2004 Editor's Choice Edition

Unreal Tournament 2004 Editor's Choice Edition

 

Korhatár:
16
Platform:
GOG.com (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
5,20
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL 

Az Unreal Tournament 2004 10 játékmódban kínálja a gladiátoros harc megölni vagy megölni élményét - mind a csapat alapú, mind a "mindenki számára önmagáért" - amelyek hihetetlenül részletes beltéri terepen a legkeményebb játékosoknak is nyújtanak tenyérrel izzadó kihívásokat. arénák és hatalmas szabadtéri környezetek.


Szembeszáll a védekezéssel és az erősített bázisok megtámadásával a rajongók által kedvelt Assault Mode-ban, és a csapatharcot a következő szintre emelheti Onslaught Mode-ban, amely különféle szárazföldi, légi és űrjárművekkel a saját magába hozza a járműharcot. Több mint 95 térkép áll rendelkezésre, köztük több mint 45 vadonatúj térkép az összes létező játékmódhoz.

Az UT2003-ból származó, szétdarabolt fegyverek teljes egésze visszatért a végzet három új eszközén kívül: a Bányaréteg, az anti-jármű rakétavető (AVRiL) és a Gránátvető.

Az UT2004 32 új karaktert mutat be négy új csapatban: Az emberi Thunder Crash, a verseny hősének, Malcolm vezetésével; a Robot Corrupt, fejlettebb Xan Kriegor vezetésével; a Vaskoponya, irgalmatlan Skaarj harcosok csapata; és a Hellions - vakmerő emberi zsoldosok és kalózok, akik örülnek a gyilkolás izgalmának.

A jövő végső techno-gladiátoraként vegye saját kezébe a sorsot az UT2004-ben, és harcoljon akár 32 másik játékossal online akciódús, töredékes arénákban.

Údajov
Műfaj
Akció
Megjelenés
2004.09.21
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Epic Games
EAN číslo
DIGIG00215