Trine 3: The Artifacts of Power

Trine 3: The Artifacts of Power

 

Korhatár:
12
Platform:
GOG.com (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
9,98
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL 

Tapasztalja meg a lélegzetelállító tájak mesevilágát, és számtalan fizikai alapú rejtvényt, csodálatos elgondolkodást, veszélyes ellenséget és elbűvölő lényt nézzen szembe.


Trine 3: A hatalom tárgyai egy platformos akciójáték, rejtvények és kalandok, valamint a díjnyertes Trine és Trine 2 folytatása. Találkozz újra az ismert hősökkel - Pontius lovaggal, Amadeus varázslóval és Zoya tolvajjal -új kaland, most először teljes 3D-ben!

Játszható egyjátékosban vagy akár három játékossal együtt, akár helyben, akár online.

A történet

Amadeus varázsló, Pontius lovag és Zoya tolvaj lassan arra a következtetésre jutottak, hogy az életüket egy erőteljes mágikus műtárgy vezényli, nem állandó jellegű kívánatos létállapot.

A hősök megpróbálják visszaszolgáltatni rendkívüli ajándékaikat a Trine nevű műtárgynak, és így értelmükön kívüli erőkkel keverednek: Trine összetörik, és egy szívtelen ősi varázsló megszökik. Mivel csak egy törött műtárgy irányítja őket, a hősöknek meg kell próbálniuk helyrehozni az általuk okozott károkat ... vagy a még esetlegesen okozott károkat.

  • Online és helyi szövetkezet - Legfeljebb három játékos játszhat online és helyi együttmûködést. Bármilyen keverés lehetséges (például 2 helyi, 1 online), és válthat egyjátékosról többjátékosra és fordítva. Játssz a barátaiddal, és fedezd fel együtt a titkokat!
  • Az elveszett oldalak - A készségek végső tesztje, az elveszett oldalak a leghihetetlenebb elgondolásokkal, karaktervezérelt dizájnnal és nevetséges rejtvényekkel rendelkeznek. Ön elég ügyes ahhoz, hogy kinyitja az összes elveszett oldalt?
  • Soundtrack - Ari Pulkkinen díjnyertes zeneszerző visszatér fantasztikus fantasy filmzeneért!
  • Fantasztikus fantázia - kalandozzon el lélegzetelállítóan gyönyörű tájakon egy elbűvölő mesevilágban, és először fedezze fel a Trine-világot egy teljes 3D-s környezetben, lehetővé téve, hogy megnézhesse a múltban oly csábító zugokat.
  • Teljes nyelvtámogatás angol, francia, német és spanyol nyelven - A játék teljes nyelvi támogatást nyújt az angol, a francia, a német és a spanyol számára (hang + feliratok be / ki), és további nyelvek feliratokhoz.
Údajov
Műfaj
Akció
Megjelenés
2015.04.21
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Frozenbyte
EAN číslo
DIGIG00209