The Witcher 3: Wild Hunt GOTY

The Witcher 3: Wild Hunt GOTY

 

Korhatár:
18
Platform:
GOG.com (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
14,27
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL 

Játszd a 2015-ös év legtöbbet díjazott játékának legcsiszoltabb és legteljesebb verzióját - The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition. Mostantól minden bővítéssel és kiegészítő tartalommal elérhető.


Legyen profi szörnygyilkos és kezdje el epikus méretű kalandot! Megjelenése után a The Witcher 3: Wild Hunt azonnali klasszikussá vált, és több mint 250 játékot szerzett magának. Most élvezheti ezt a hatalmas, több mint 100 órás, nyílt világú kalandot, valamint a történetek által vezérelt bővítéseket, amelyek további 50 órás játékmenetet érnek el. Ez a kiadás tartalmazza az összes további tartalmat - új fegyvereket, páncélokat, társas ruhákat, új játékmódot és mellékküldetéseket.Jellemzők:

Játssz magasan képzett szörnygyilkosként
A boszorkányok kora gyermekkoruktól kezdve képzettek, emberfeletti képességekkel, erővel és reflexekkel rendelkeznek, és társadalmilag kiközösített ellensúlyai ​​a szörnyekkel fertőzött világnak, amelyben élnek.
- Halálosan elpusztítja az ellenségeket, mint profi szörnyvadász, számos frissíthető fegyverrel, mutáns bájitalokkal és harci varázslattal felfegyverkezve.
- Sokféle egzotikus szörnyet levadásszon, a vad hegyi hágókon vadászó vadállatoktól kezdve a sűrűn lakott városok árnyékos hátsó sikátoraiban leselkedő ravasz természetfeletti ragadozókig.
- Fektesse be jutalmait, hogy frissítse fegyvereit és vásároljon egyedi páncélt, vagy költse őket lóversenyekre, kártyajátékokra, ököllel vívott harcokra és az élet egyéb örömeire.

A próféciák gyermekének felkutatása egy erkölcsileg kétértelmű fantázia nyílt világban
- A végtelen kalandra épített The Witcher hatalmas nyitott világa új mércét állít fel méretének, mélységének és összetettségének tekintetében.
- Haladjon át egy fantasztikus nyitott világot: fedezze fel az elfeledett romokat, barlangokat és hajótöréseket, kereskedjen kereskedőkkel és törpék kovácsokkal a városokban, és vadásszon nyílt síkságokon, hegyek között és a tengeren.
- Háború idején keresse meg a próféciák gyermekét, egy hatalmas erejű élő fegyvert, amelynek eljövetelét az ősi manó-legendák megjövendölték.
Döntsön olyan döntéseket, amelyek meghaladják a jót és a rosszat, és szembesülnek messzemenő következményeikkel.

Az év játékának kiadása
A The Witcher 3: Wild Hunt Game of the Year kiadvány összegyűjti az alapjátékot és az összes eddig megjelent kiegészítő tartalmat.
- Tartalmazza a Hearts of Stone, valamint a Blood & Wine bővítéseket, amelyek hatalmas 50 órás további mesemondást, valamint új funkciókat és új területeket kínálnak, amelyek több mint harmadával bővítik a felfedezhető világot!
- Hozzáférést biztosít az összes eddig kiadott további tartalomhoz, beleértve a fegyvereket, páncélokat, oldalsó küldetéseket, játékmódokat és új GWENT kártyákat!
- Minden technikai és vizuális frissítést tartalmaz, valamint egy új felhasználói felületet, amelyet teljesen átterveztek a Witcher Közösség tagjai visszajelzései alapján.

Údajov
Műfaj
Szerepjáték
Megjelenés
2016.08.30
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
CD Projekt
EAN číslo
DIGIG00194