The Settlers: Rise Of An Empire Gold Edition

The Settlers: Rise Of An Empire Gold Edition

 

Korhatár:
16
Platform:
GOG.com (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
14,10
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL 

A Settlers®: Rise of a Empire - Gold Edition tartalmazza a Keleti Birodalom bővítő csomagot.


A The Settlers®: Rise of a Empire - Gold Edition a játékos létrehozza saját nyüzsgő városainak birodalmát egy magával ragadó középkori világban. A fenyegetések azonban mindig fenyegetnek, ezért fel kell készülnie arra, hogy megvédje hatalmas királyságát.

A RenderWare által működtetve minden látható, rendkívül részletes és valós. Minden szereplőnek megvan a maga élete, amelyet a játékos mindig megfigyelhet. A játék mély, de mindig érthető gazdasági rendszert kínál Önnek, különféle eszközökkel és árukkal, amelyeket a különböző szakmák gyártanak és gyűjtenek. A játék végső célja, hogy kibővítse birodalmát, hogy legendás király legyen belőle.

Hozzon ki minden telepes legjobbját, építsen virágzó gazdaságot, teljesítse polgárainak minden igényét, és védje meg népét minden veszélytől!

  • Hozzon létre nagy, nyüzsgő középkori városokat: Tervezze meg terjeszkedését, bölcsen kezelje erőforrásait és gondoskodjon embereiről. A Settlers®: A Rise of a Empire egyszerűen felvehető játékmenetet kínál, amely lehetővé teszi, hogy az újoncoktól a stratégiai szakértőkig mindenki élvezhesse a játékot.
  • Védje polgárait és birodalmát: Építsen seregeket, járműveket és falakat a birodalom védelme érdekében. Minden a gazdaságától függ: Birodalma elég gazdag-e ahhoz, hogy erőteljes védelmi erőket tudjon ellátni?
  • Izgalmas többjátékos tapasztalat: Együtt dolgozzon egy barátjával, és játsszon másik csapat ellen: A munkamegosztása elég hatékony lesz ahhoz, hogy legyőzze ellenfelét?
  • Teljes élet, részletes légkör: A RenderWare motor rendkívül részletes univerzumot hoz létre számos növény, állat és egyéb részlet segítségével, ami vonzza a játékost.
  • Négy éghajlati zóna: A négy éghajlati zóna és a négy évszak teljes hatással van az erőforrás-gazdálkodásra és a játékmenetre.
  • A telepesek természetes interakciója: Minden telepesnek megvan a maga mindennapi élete, és természetesen lépnek kapcsolatba egymással.
  • Eastern Realm Expansion Pack jellemzői: Új 8 térképes kampány, amely az indiai környezetre épül, fokozott kihívások, magával ragadó játékmenet és új karakterek
Údajov
Műfaj
Stratégia
Megjelenés
2008.04.18
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Ubisoft
EAN číslo
DIGIG00187